HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

05.01.2021 - 22:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Emma Stone'un ilk çocuğuna hamile olduğu bildirildi. Altın Küre ödüllü aktris, eşi Dave McCary'le geçen sonbaharda gizlice evlenmişti.. Emma Stone'un eşi Dave McCary'le ilk çocuklarına hamile olduğu bildirildi. Özel olarak US Weekly'e açıklamada bulunan bir kaynak, şöyle dedi: Anne olacağı için çok mutlu ve çok heyecanlı görünüyor, sürekli ohluyor ve mırıldanıyor. Harika görünüyor, sağlıklı görünüyor, parıldıyor. Son zamanlarda arkadaşlarına ayak uyduruyor ve çalışıyor, daima hareketli ve günlük egzersizlerini aksatmıyor. 32 yaşındaki La La Land oyuncusunun bir arkadaşıyla Los Angeles'ta yürüyüşe çıktığı fotoğraf, The Daily Mail'de yayımlandı. Fotoğrafta Stone'un bebekle belirginleşen karnını tuttuğu görünüyor. Geçen yıl McCary'le gizlice evlenen aktristen, 4 Ocak'ta yayımlanan fotoğraflara dair bir doğrulama gelmedi. The Independent, doğrulama için Stone'un temsilcilerine ulaştı. Saturday Night Live komedyeni ve yazarı McCary, çiftin birlikte çektiği ve Stone'un nişan yüzüğü taktığı bir selfie'yi Instragram'da paylaşarak 2019'da nişanlandıklarını doğrulamıştı.

Emma Stone'un ilk çocuğuna hamile olduğu bildirildi. Altın Küre ödüllü aktris, eşi Dave McCary'le geçen sonbaharda gizlice evlenmişti..

Emma Stone'un eşi Dave McCary'le ilk çocuklarına hamile olduğu bildirildi. Özel olarak US Weekly'e açıklamada bulunan bir kaynak, şöyle dedi:

Anne olacağı için çok mutlu ve çok heyecanlı görünüyor, sürekli ohluyor ve mırıldanıyor. Harika görünüyor, sağlıklı görünüyor, parıldıyor. Son zamanlarda arkadaşlarına ayak uyduruyor ve çalışıyor, daima hareketli ve günlük egzersizlerini aksatmıyor.

32 yaşındaki La La Land oyuncusunun bir arkadaşıyla Los Angeles'ta yürüyüşe çıktığı fotoğraf, The Daily Mail'de yayımlandı. Fotoğrafta Stone'un bebekle belirginleşen karnını tuttuğu görünüyor. Geçen yıl McCary'le gizlice evlenen aktristen, 4 Ocak'ta yayımlanan fotoğraflara dair bir doğrulama gelmedi.

The Independent, doğrulama için Stone'un temsilcilerine ulaştı.
Saturday Night Live komedyeni ve yazarı McCary, çiftin birlikte çektiği ve Stone'un nişan yüzüğü taktığı bir selfie'yi Instragram'da paylaşarak 2019'da nişanlandıklarını doğrulamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.