HABERİMİZ SES GETİRDİ:GEBZELİLER RAHATLADI

Dünya 02.07.2020 - 13:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HABERİMİZ SES GETİRDİ:GEBZELİLER RAHATLADI

KH/CENGİZYUCAK Gebze İstanbul caddesinden Osman Yılmaz mahallesine giriş yapmak için kullanılan Hüsnübey apartmanının yanındaki rampa yola konulan giriş yasağı üzerine Emniyet Müdürlüğünden o bölge için yetkili fahri trafik müfettişin bir ayda 400 bin TL'ye yakın trafik cezası kestiği iddiası mahaleliyi isyan ettirmişti.. Dün Gebze Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesi eski evlendirme dairesinin önünde bir araya gelerek basın açıklaması yapan mahalle halkı ve esnaflar, gazetecilere ellerindeki trafik ceza makbuzlarını göstererek  "zaten koronavirüs dolayısı ile gelirlerimiz ve ticaretmiz düştü. Bir de üstüne üstlük kişi başı biner lirayı aşan bu trafik cezaları bizleri daha da zor duruma soktu" diye bu duruma tepkilerini dile getirdikten sonra Gebze Emniyet müdürülüğünün bu duruma bir an önce el koymasını ve makul bir çözüm bulunmasını istediler.. HABERİMİZ SES GETİRDİ:MAHALLELİ RAHATLADI Manşetten dün GEBZE'DE FAHRİ MÜFETTİŞ VE TRAFİK CEZASI İSYANI! başlığı ile yayınladığımız bu haberimiz üzerine konuya duyarlılık gösteren Gebze Emniyet Müdürlüğü gerekli girişim ve görüşmelerde bulunduktan sonra bugün o rampa yola konulan giriş yasağı tabelası kaldırıldı.. Giriş yasağı üzerine 1228 TL cezaya çarptırlan çok sayıda mahalleli bu tabelanın oradan kaldırılması kararı ile rahatlarken, bize ulaşanlar ise hem sorunu anında çözüme kavuşturan Gebze Emniyet Müdürülüğüne hem de bu haberimizden dolayı bize teşekkür ettiler ve kesilen o cezaların iptal edilmesi taleblerini dile getirdiler.. Biz de buradan Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili'ye o teşekkürleri ve taleplerini iletiyoruz   

KH/CENGİZYUCAK Gebze İstanbul caddesinden Osman Yılmaz mahallesine giriş yapmak için kullanılan Hüsnübey apartmanının yanındaki rampa yola konulan giriş yasağı üzerine Emniyet Müdürlüğünden o bölge için yetkili fahri trafik müfettişin bir ayda 400 bin TL'ye yakın trafik cezası kestiği iddiası mahaleliyi isyan ettirmişti..

Dün
 Gebze Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesi eski evlendirme dairesinin önünde bir araya gelerek basın açıklaması yapan mahalle halkı ve esnaflar, gazetecilere ellerindeki trafik ceza makbuzlarını göstererek  "zaten koronavirüs dolayısı ile gelirlerimiz ve ticaretmiz düştü. Bir de üstüne üstlük kişi başı biner lirayı aşan bu trafik cezaları bizleri daha da zor duruma soktu" diye bu duruma tepkilerini dile getirdikten sonra Gebze Emniyet müdürülüğünün bu duruma bir an önce el koymasını ve makul bir çözüm bulunmasını istediler..

HABERİMİZ SES GETİRDİ:MAHALLELİ RAHATLADI

Manşetten dün GEBZE'DE FAHRİ MÜFETTİŞ VE TRAFİK CEZASI İSYANI! başlığı ile yayınladığımız bu haberimiz üzerine konuya duyarlılık gösteren Gebze Emniyet Müdürlüğü gerekli girişim ve görüşmelerde bulunduktan sonra bugün o rampa yola konulan giriş yasağı tabelası kaldırıldı..

Giriş yasağı üzerine 1228 TL cezaya çarptırlan çok sayıda mahalleli bu tabelanın oradan kaldırılması kararı ile rahatlarken, bize ulaşanlar ise hem sorunu anında çözüme kavuşturan Gebze Emniyet Müdürülüğüne hem de bu haberimizden dolayı bize teşekkür ettiler ve kesilen o cezaların iptal edilmesi taleblerini dile getirdiler..

Biz de buradan Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili'ye o teşekkürleri ve taleplerini iletiyoruz   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.