HIRSIZLIĞIN BU KADARINA DA PES

Asayiş 06.02.2021 - 10:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HIRSIZLIĞIN BU KADARINA DA PES

KOCAELİ HABER Otomobiklin 4000 TL değerindeki alüminyum çıtalarını söküp çalan hırsız yakalandı.. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğünce 03.02.2021 günü İlimiz Darıca ilçesinde 4000 TL değerinde alüminyum çıtaların çalınması suretiyle otodan hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalandı ve şüphelilerden U.A. serbest bırakılırken, M.B. ise mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edildi..  

KOCAELİ HABER Otomobiklin 4000 TL değerindeki alüminyum çıtalarını söküp çalan hırsız yakalandı..

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğünce 03.02.2021 günü İlimiz Darıca ilçesinde 4000 TL değerinde alüminyum çıtaların çalınması suretiyle otodan hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalandı ve şüphelilerden U.A. serbest bırakılırken, M.B. ise mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.