GÜZEL PARTİ KURULDU:Genel Başkan Kocaelili

Siyaset 12.08.2020 - 10:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÜZEL PARTİ KURULDU:Genel Başkan Kocaelili

Romanlar Kocaeli'de parti kurdu. Genel başkan İzmitli Kocaeli’nin yakından tanıdığı isimlerden, Sesimi Duyan Yok Mu Derneği Başkanı Hüseyin Akbulut Romanların yeni partisi Güzel Parti’nin resmen kurulduğunu duyurdu Ülkede bağlı bulundukları onlarca dernek çatısı altında seslerini duyurmak isteyen Romanlar, bir araya gelerek, ‘Güzel Parti’ adıyla siyasi parti kurma kararı aldı. Partinin kurulma kararını Edirne’den açıklayan kurucular kurulu üyeleri, Kasım ayında bir basın toplantısında kamuoyuna açıklamış, 20 Temmuz’da da İçişleri Bakanlığı’na tüzüklerini teslim etmişlerdi. Partinin genel , ’nin de yakından tanıdığı bir isim olan Hüseyin Akbulut partinin resmen kurulduğunu açıkladı. başkanı Kocaeli TÜRKİYE SEVDALILARI Partinin İzmitli Genel Başkanı Hüseyin Akbulut tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “10 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla, uzun zamandır kurmak için çaba gösterdiğimiz Güzel Parti kurulmuştur. Partimiz daha kurulmadan bile siyasi çevrelerde korku yaşatmıştır. Kuruluşumuzla birlikte birçok siyasi dengeler bozulmaya başlamıştır. Her ne kadar Roman, Abdal, Dom ve Yörükler olarak partimizin kuruluşunu yapmış olsak da, partimizin kurulacağının duyulmaya başlamasından sonra Türkiye’nin dört bir yanından partimizde görev almak için başvuruda bulunmuşlardır. Partimiz dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun tüm Türkiye sevdalılarını bağrına basacaktır. Vatana millete hayırlı olsun."   (enokcaeli)  

Romanlar Kocaeli'de parti kurdu. Genel başkan İzmitli Kocaeli’nin yakından tanıdığı isimlerden, Sesimi Duyan Yok Mu Derneği Başkanı Hüseyin Akbulut Romanların yeni partisi Güzel Parti’nin resmen kurulduğunu duyurdu

Ülkede bağlı bulundukları onlarca dernek çatısı altında seslerini duyurmak isteyen Romanlar, bir araya gelerek, ‘Güzel Parti’ adıyla siyasi parti kurma kararı aldı. Partinin kurulma kararını Edirne’den açıklayan kurucular kurulu üyeleri, Kasım ayında bir basın toplantısında kamuoyuna açıklamış, 20 Temmuz’da da İçişleri Bakanlığı’na tüzüklerini teslim etmişlerdi. Partinin genel , ’nin de yakından tanıdığı bir isim olan Hüseyin Akbulut partinin resmen kurulduğunu açıkladı. başkanı Kocaeli

TÜRKİYE SEVDALILARI
Partinin İzmitli Genel Başkanı Hüseyin Akbulut tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “10 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla, uzun zamandır kurmak için çaba gösterdiğimiz Güzel Parti kurulmuştur. Partimiz daha kurulmadan bile siyasi çevrelerde korku yaşatmıştır. Kuruluşumuzla birlikte birçok siyasi dengeler bozulmaya başlamıştır. Her ne kadar Roman, Abdal, Dom ve Yörükler olarak partimizin kuruluşunu yapmış olsak da, partimizin kurulacağının duyulmaya başlamasından sonra Türkiye’nin dört bir yanından partimizde görev almak için başvuruda bulunmuşlardır. Partimiz dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun tüm Türkiye sevdalılarını bağrına basacaktır. Vatana millete hayırlı olsun."  
(enokcaeli)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.