GÜRBÜZ ÇAPAN KOCAELİ'YE BEKLENİYOR

Siyaset 07.07.2020 - 20:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÜRBÜZ ÇAPAN KOCAELİ'YE BEKLENİYOR

KH/CENGİZYUCAK CHP'nin önemli isimlerinden birisi olan İstanbul Esenyurt kurucu belediye başkanı Gürbüz Çapan geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Kars ve Ardahan ziyaretlerinin ardından bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yüzyüze bir görüşme gerçekleştirdi. Gürbüz Çapan'ın önümüzdeki günlerde Kocaeli'ye gelerek CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'yı ziyaret etmesi bekleniyor.. Türkiye genelinde Kars, Ardahan ve Iğdırlılar üzerindeki ağırlığı ile bilinen Gürbüz Çapan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesinin CHP tarafından kazanılması için çok çaba sarfetmişti.. Geçtiğimiz hafta Kars ve Ardahan ziyaretlerinde CHP ile ve ilçe teşkilatlarının yansıra CHP'li tüm ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden Gürbüz Çapan adeta Genel Merkez tarafından özel olarak gönderilmişsecine gittiği her yerde CHP'yi ve parti politikalarını anlatmıştı.. Gürbüz Çapan'ın Kocaelinin tüm ilçelerinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlılar üzerinde de ağırlığ biliniyor.  Gürbüz Çapan'ın önümüzdeki günlerde Kocaeli'ye gelerek CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'yı ziyaret etmesi bekleniyor.. CHP ile bir dönem yaşadığı siyasi kopukuluğu kamuoyuna açıkladığı "O dönem bana Deniz Baykal'ın kazığı.  CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal beni siyasetin dışına itmek istedi" şeklinde açıklayan Gürbüz Çapan'ın Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ile ilişkilerinin sıcak olması da önümüzdeki süreçte aktif görevler alabileceğine işaret sayılıyor..

KH/CENGİZYUCAK CHP'nin önemli isimlerinden birisi olan İstanbul Esenyurt kurucu belediye başkanı Gürbüz Çapan geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Kars ve Ardahan ziyaretlerinin ardından bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yüzyüze bir görüşme gerçekleştirdi. Gürbüz Çapan'ın önümüzdeki günlerde Kocaeli'ye gelerek CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'yı ziyaret etmesi bekleniyor..

Türkiye genelinde Kars, Ardahan ve Iğdırlılar üzerindeki ağırlığı ile bilinen Gürbüz Çapan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesinin CHP tarafından kazanılması için çok çaba sarfetmişti..

Geçtiğimiz hafta Kars ve Ardahan ziyaretlerinde CHP ile ve ilçe teşkilatlarının yansıra CHP'li tüm ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden Gürbüz Çapan adeta Genel Merkez tarafından özel olarak gönderilmişsecine gittiği her yerde CHP'yi ve parti politikalarını anlatmıştı..

Gürbüz Çapan'ın Kocaelinin tüm ilçelerinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlılar üzerinde de ağırlığ biliniyor.  Gürbüz Çapan'ın önümüzdeki günlerde Kocaeli'ye gelerek CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'yı ziyaret etmesi bekleniyor..

CHP ile bir dönem yaşadığı siyasi kopukuluğu kamuoyuna açıkladığı "O dönem bana Deniz Baykal'ın kazığı.  CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal beni siyasetin dışına itmek istedi" şeklinde açıklayan Gürbüz Çapan'ın Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ile ilişkilerinin sıcak olması da önümüzdeki süreçte aktif görevler alabileceğine işaret sayılıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.