GEBZE BELEDİYE MECLİSİNE GEBZE İÇİN 3 FLAŞ ÖNERİ

İlçeler 02.09.2021 - 19:42, Güncelleme: 02.09.2021 - 19:47
 

GEBZE BELEDİYE MECLİSİNE GEBZE İÇİN 3 FLAŞ ÖNERİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan toplantsına Gebze için üç krtik öneride bulunan İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Kayhan Özler, önerilerini "Gebze İYİ olacak" mesajı ile paylaştı.. İŞTE O ÖNERİLER Gebze Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplatımızda Gebze halkımızın yararına olacağını düşündüğümüz önergelerimizi meclisimize sunduk. 1- Gebze Halk Plajı Önergemiz Tarih ve sanayi kenti anlamında bu kadar gelişmiş olan kentimizin deniz turizmi anlamında gelişmesine katkı sağlaması, bölge halkımızın ihtiyaçlarını karşılaması ve vatandaşlarımızın sahillerimizden daha fazla faydalanmaları adına, 10 km’lik sahil şeridimizin içinde Gebze’mize yakışır bir “Aile Halk Plajı” yapılması önergemizi bugünkü meclis toplantımızda sunduk. 2- Fatih Devlet Hastanesi Önü Durak Düzenleme Önergemiz Fatih devlet hastanesi ön tarafındaki metro çalışmalarının yapıldığı bölgede yaptığımız incelemeler sonucunda şimdiye kadar 26’ya yakın maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana gelmiştir. Burada bulunan otobüs durağının yerinin değiştirilmesi (100 metre aşağıya) veya metro inşaatı için yapılan kapama çalışmasının güvenli hale gelecek şekilde daraltılarak düzenlenmesi önergemizi bugünkü meclis toplantımızda sunduk. 3- Hacı Halil Mahallesi (eski kiler önü ve e-5 yanyol birleşimi) Kavşak Düzenleme Önergemiz Hacı halil mh 1209 sokak’da en son yapılan düzenleme sonrası geniş araç (kamyon, minibüs vb.) dönüşlerinde yaşanan problemin yeni bir düzenleme ile giderilmesi ve trafiğin rahatlaması hakkında önergemizi bugünkü meclis toplantımızda sunduk. Gebzelilerin yararına olduğunu düşündüğümüz önergelerimizin takipçisi olacağız.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan toplantsına Gebze için üç krtik öneride bulunan İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Kayhan Özler, önerilerini "Gebze İYİ olacak" mesajı ile paylaştı..

İŞTE O ÖNERİLER
Gebze Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplatımızda Gebze halkımızın yararına olacağını düşündüğümüz önergelerimizi meclisimize sunduk.
1- Gebze Halk Plajı Önergemiz
Tarih ve sanayi kenti anlamında bu kadar gelişmiş olan kentimizin deniz turizmi anlamında gelişmesine katkı sağlaması, bölge halkımızın ihtiyaçlarını karşılaması ve vatandaşlarımızın sahillerimizden daha fazla faydalanmaları adına, 10 km’lik sahil şeridimizin içinde Gebze’mize yakışır bir “Aile Halk Plajı” yapılması önergemizi bugünkü meclis toplantımızda sunduk.
2- Fatih Devlet Hastanesi Önü Durak Düzenleme Önergemiz
Fatih devlet hastanesi ön tarafındaki metro çalışmalarının yapıldığı bölgede yaptığımız incelemeler sonucunda şimdiye kadar 26’ya yakın maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana gelmiştir. Burada bulunan otobüs durağının yerinin değiştirilmesi (100 metre aşağıya) veya metro inşaatı için yapılan kapama çalışmasının güvenli hale gelecek şekilde daraltılarak düzenlenmesi önergemizi bugünkü meclis toplantımızda sunduk.
3- Hacı Halil Mahallesi (eski kiler önü ve e-5 yanyol birleşimi) Kavşak Düzenleme Önergemiz
Hacı halil mh 1209 sokak’da en son yapılan düzenleme sonrası geniş araç (kamyon, minibüs vb.) dönüşlerinde yaşanan problemin yeni bir düzenleme ile giderilmesi ve trafiğin rahatlaması hakkında önergemizi bugünkü meclis toplantımızda sunduk.
Gebzelilerin yararına olduğunu düşündüğümüz önergelerimizin takipçisi olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.