BAŞKAN BIYIK DARAICA'DAN SON DURUMU BİLDİRİYOR (video)

İlçeler 21.01.2022 - 21:59, Güncelleme: 21.01.2022 - 21:59
 

BAŞKAN BIYIK DARAICA'DAN SON DURUMU BİLDİRİYOR (video)

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin tüm ilçelerini etkisi altına alan kar yağışı Darıca'da da devam ediyor.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'da ki son durumu sosyal medyadan yayınladığı videoyu "Bölgemizde beklenen kar yağışı ilçemizde başladı. Bizlerde karla mücadele ekibimizle görevimizin başında, nöbetteyiz. 50 kişilik personel, 2 tuzlama robotu, 6 kazıcı yükleyici, 5 kamyon, 1 greyder, 1 ekskavator, 10 kamyonet ile karla mücadeleye hazırız." açıklaması ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin tüm ilçelerini etkisi altına alan kar yağışı Darıca'da da devam ediyor..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'da ki son durumu sosyal medyadan yayınladığı videoyu "Bölgemizde beklenen kar yağışı ilçemizde başladı. Bizlerde karla mücadele ekibimizle görevimizin başında, nöbetteyiz. 50 kişilik personel, 2 tuzlama robotu, 6 kazıcı yükleyici, 5 kamyon, 1 greyder, 1 ekskavator, 10 kamyonet ile karla mücadeleye hazırız." açıklaması ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.