KADIN PİLOT ''GÖREV TAMAM'' DEDİ

Dünya 07.08.2021 - 06:47, Güncelleme: 07.08.2021 - 06:59
 

KADIN PİLOT ''GÖREV TAMAM'' DEDİ

KOCAELİ HABERİ
İspanya'dan, Türkiye'deki orman yangınlarıyla mücadeleye destek için gelen iki CL 415 yangın söndürme uçağı Muğla'da yangınları söndürme çalışmalarına hava desteği verdi.. 4 gün önce İspanya'dan Türkiye'ye gelen 27 pilot, yangın söndürme uçakları ile görevlerini başarı ile sürdürürken, dün yangına müdahale için 45 sorti yapan İspanyol ekibin kadın pilotu uçağından "görev tamam" pozu verdi.. Orman yangınlarıyla mücadele konusunda İspanya, Hava Kuvvetlerine ait iki CL 415 yangın söndürme uçağı ve bir C-295 nakliye uçağının yanı sıra Askeri Acil Durum Biriminin bir ekibinin tamamını, yangın söndürme çalışmalarına destek vermek üzere 4 gün önce Türkiye'ye göndermişti..
KOCAELİ HABERİ

İspanya'dan, Türkiye'deki orman yangınlarıyla mücadeleye destek için gelen iki CL 415 yangın söndürme uçağı Muğla'da yangınları söndürme çalışmalarına hava desteği verdi..

4 gün önce İspanya'dan Türkiye'ye gelen 27 pilot, yangın söndürme uçakları ile görevlerini başarı ile sürdürürken, dün yangına müdahale için 45 sorti yapan İspanyol ekibin kadın pilotu uçağından "görev tamam" pozu verdi..

Orman yangınlarıyla mücadele konusunda İspanya, Hava Kuvvetlerine ait iki CL 415 yangın söndürme uçağı ve bir C-295 nakliye uçağının yanı sıra Askeri Acil Durum Biriminin bir ekibinin tamamını, yangın söndürme çalışmalarına destek vermek üzere 4 gün önce Türkiye'ye göndermişti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.