GÜLAY ARTUT ESKİTMEYE DEVAM EDİYOR..

Siyaset 08.01.2021 - 20:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÜLAY ARTUT ESKİTMEYE DEVAM EDİYOR..

KOCAELİ HABERİ "Artut Kadın Kolları Başkanı Oldu" manşeti ile 27 Ekim 2013 tarihinde Kocaeli basınında yer alan haberin devamında şu ifadelere yer verilmişti; "AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanlığına Gülay Artut atandı. AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Nükhet Demiray meclis üyeliği için teşkilattaki görevinden istifa etmişti. Demiray’dan boşalan İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise AK Parti İl Kadın Kolları yönetiminde görev alan ve Dilovası Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığını yürüten Gülay Artut’un geldi." Ve aradan geçen 7 yıl 3 ay aradan sonra bugün Ak Parti Kocaeli Kadın Kocaeli Başkanı Yasmeni Özdemir, Dilovası İlçe Kadın Kolu Başkanlığına üçüncü kez atanan Gülay Artut'a yetki belgesinei "Hizmet davasında Dilovası ilçemizde bayraktarlığını ve emektarlığını yapacak ve 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımız hayırlı olsun" sözleri ile verdi.. Evet İl Kadın kolu Başkanlığında Oya Tunçel, Emine Mecit Zeybek ve Serpil Yılmaz ile çalışıp yolcu eden Gülay Artut şimdi Yasemin Özdemir ile siyasi yolculuğuna devam ediyor.. Gülay Artut ise Dilovası'nda Ak Partili Belediye Başkanı olarak Cemil Yaman ve Ali Toltar'ın ardından şimdi de Hamza Şayir ile yoluna devam ediyor.. Ve yine Gülay Artut, Ak Parti Dilovası ilçe başkanlığında da İlhan Yıldırım ve Osman Akbulut'un ardından tekrar yiine ilçe başkanlığına seçilen İlhan Yıldırım ile yoluna devam ediyor.. Evet Gülay Artut dönemdaşlarını eskitmeye devam ediyor.. Ve artık milletvekili olmayı da hak ediyor..

KOCAELİ HABERİ "Artut Kadın Kolları Başkanı Oldu" manşeti ile 27 Ekim 2013 tarihinde Kocaeli basınında yer alan haberin devamında şu ifadelere yer verilmişti;

"AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanlığına Gülay Artut atandı. AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Nükhet Demiray meclis üyeliği için teşkilattaki görevinden istifa etmişti. Demiray’dan boşalan İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise AK Parti İl Kadın Kolları yönetiminde görev alan ve Dilovası Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığını yürüten Gülay Artut’un geldi."

Ve aradan geçen 7 yıl 3 ay aradan sonra bugün Ak Parti Kocaeli Kadın Kocaeli Başkanı Yasmeni Özdemir, Dilovası İlçe Kadın Kolu Başkanlığına üçüncü kez atanan Gülay Artut'a yetki belgesinei "Hizmet davasında Dilovası ilçemizde bayraktarlığını ve emektarlığını yapacak ve 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımız hayırlı olsun" sözleri ile verdi..

Evet İl Kadın kolu Başkanlığında Oya Tunçel, Emine Mecit Zeybek ve Serpil Yılmaz ile çalışıp yolcu eden Gülay Artut şimdi Yasemin Özdemir ile siyasi yolculuğuna devam ediyor..

Gülay Artut ise Dilovası'nda Ak Partili Belediye Başkanı olarak Cemil Yaman ve Ali Toltar'ın ardından şimdi de Hamza Şayir ile yoluna devam ediyor..

Ve yine Gülay Artut, Ak Parti Dilovası ilçe başkanlığında da İlhan Yıldırım ve Osman Akbulut'un ardından tekrar yiine ilçe başkanlığına seçilen İlhan Yıldırım ile yoluna devam ediyor..

Evet Gülay Artut dönemdaşlarını eskitmeye devam ediyor..
Ve artık milletvekili olmayı da hak ediyor..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.