ARAS; İTTİFAK FALAN YOK, CEZANIZI MİLLET KESECEK

Siyaset 06.11.2021 - 22:41, Güncelleme: 06.11.2021 - 22:41
 

ARAS; İTTİFAK FALAN YOK, CEZANIZI MİLLET KESECEK

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi genel başkan başdanışmanı Mehmet Aras Kocaeli de yürüttüğü çalışmalara eş zamanlı olarak, partisinin diğer illerindeki teşkilat çalışmalarına da yoğun bir tempo ile devam ediyor. Mehmet Aras ın bu kapsamdaki çalışmalarının bu haftaki durağı, Burdur ili oldu. Aras ilk önce Burdur il başkanlığına giderek, il başkanı Ercan Koğu yu makamında ziyaret etti.  İl başkanlığında gerçekleşen ziyaretin ardından, Aras ve beraberindeki heyet Çeltikçi ilçe belediye başkanı Adnan Bilkay ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde belediye başkanlığına seçilen bağımsız belediye başkanı Bilkay, Mehmet Aras tarafından Yeniden Refah Partisine davet edildi. Tarafların görüşmeden memnun ayrıldığı gözlendi. Ardından partinin Gölhisar ilçesinde yapılan birinci olağan kongresine geçildi. Aras a ziyareti esnasında yardımcısı Kamil Tokgöz ve partinin Burdur il sorumlusu Ömer Faruk Demir de eşlik etti. Kongrede, Hamit Öncü ilçe başkanı seçildi. Aras a ise onur konuğu olarak söz verildi. Aras konuşmasında şu sözleri sarf etti; Hükümetin yaptığı bütçelerde dört kalem sürekli artıyor. Bütçe açığı, faiz ödemesi, vergi yükü ve imtiyazlılara garanti ödemeleri sürekli olarak artıyor. Bu tablodan sonra, bu acı gerçeklerden sonra çıkıp “efendim fakirliğe tahammül etmek, sabretmek bir fazilettir, dinimizin emridir” demeye kalkıyorlar. Evet de kardeşim, devletin-milletin yüz milyarlarca dolar parası göz göre göre faize, israfa, imtiyazlılara akıtılıp, halk aç ve fakir bırakılıyorsa o zaman iş değişir. Allah vermesin bir savaş, bir doğal felaket, bir kıtlık olur, Allah rızık vermez o zaman tamam. O durumda bu millet karnına taş da bağlar hiç merak etmeyin, yokluğa sizden çok daha fazla sabır gösterir. Ama burada açık bir sömürü var, haksızlık var, bizim inancımızda adaletsizliğe, sömürüye yer yok. Hele haksızlığa rıza göstermek hiç yok. Bir de biliyorsunuz bütün hayat pahalılığının, enflasyonun sorumlusu ilan ettikleri zincir marketlere milyarlarca liralık ceza kestiler… İyi de sizin cezanızı kim kesecek? ÖTV’yi, ÖİV’yi sürekli artıran, elektriğe doğalgaza, trafik cezalarına habire zam yapan, 83 milyonun hakkını bir avuç imtiyazlıya ve faize aktaran iktidarın cezasını sandıkta millet  kesecek, millet! Bilindiği gibi cumhurbaşkanının, yeniden refah partisini de seçim ittifakına dahil etmek için çalışmalara başladığı yönünde kulislere haberler yansımıştı. Burdur da basın mensupları Aras’ a bu soruyu da yönelttiler. Aras’ ın cevabı çok net ve sert oldu. İttifak falan yok, kimse bizi yıkılmak üzere olan binaya sokamaz. 
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi genel başkan başdanışmanı Mehmet Aras Kocaeli de yürüttüğü çalışmalara eş zamanlı olarak, partisinin diğer illerindeki teşkilat çalışmalarına da yoğun bir tempo ile devam ediyor. Mehmet Aras ın bu kapsamdaki çalışmalarının bu haftaki durağı, Burdur ili oldu. Aras ilk önce Burdur il başkanlığına giderek, il başkanı Ercan Koğu yu makamında ziyaret etti. 

İl başkanlığında gerçekleşen ziyaretin ardından, Aras ve beraberindeki heyet Çeltikçi ilçe belediye başkanı Adnan Bilkay ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde belediye başkanlığına seçilen bağımsız belediye başkanı Bilkay, Mehmet Aras tarafından Yeniden Refah Partisine davet edildi. Tarafların görüşmeden memnun ayrıldığı gözlendi.
Ardından partinin Gölhisar ilçesinde yapılan birinci olağan kongresine geçildi. Aras a ziyareti esnasında yardımcısı Kamil Tokgöz ve partinin Burdur il sorumlusu Ömer Faruk Demir de eşlik etti. Kongrede, Hamit Öncü ilçe başkanı seçildi.

Aras a ise onur konuğu olarak söz verildi. Aras konuşmasında şu sözleri sarf etti;

Hükümetin yaptığı bütçelerde dört kalem sürekli artıyor. Bütçe açığı, faiz ödemesi, vergi yükü ve imtiyazlılara garanti ödemeleri sürekli olarak artıyor. Bu tablodan sonra, bu acı gerçeklerden sonra çıkıp “efendim fakirliğe tahammül etmek, sabretmek bir fazilettir, dinimizin emridir” demeye kalkıyorlar.

Evet de kardeşim, devletin-milletin yüz milyarlarca dolar parası göz göre göre faize, israfa, imtiyazlılara akıtılıp, halk aç ve fakir bırakılıyorsa o zaman iş değişir. Allah vermesin bir savaş, bir doğal felaket, bir kıtlık olur, Allah rızık vermez o zaman tamam. O durumda bu millet karnına taş da bağlar hiç merak etmeyin, yokluğa sizden çok daha fazla sabır gösterir. Ama burada açık bir sömürü var, haksızlık var, bizim inancımızda adaletsizliğe, sömürüye yer yok. Hele haksızlığa rıza göstermek hiç yok. Bir de biliyorsunuz bütün hayat pahalılığının, enflasyonun sorumlusu ilan ettikleri zincir marketlere milyarlarca liralık ceza kestiler…

İyi de sizin cezanızı kim kesecek?
ÖTV’yi, ÖİV’yi sürekli artıran, elektriğe doğalgaza, trafik cezalarına habire zam yapan, 83 milyonun hakkını bir avuç imtiyazlıya ve faize aktaran iktidarın cezasını sandıkta millet 
kesecek, millet!

Bilindiği gibi cumhurbaşkanının, yeniden refah partisini de seçim ittifakına dahil etmek için çalışmalara başladığı yönünde kulislere haberler yansımıştı. Burdur da basın mensupları Aras’ a bu soruyu da yönelttiler. Aras’ ın cevabı çok net ve sert oldu. İttifak falan yok, kimse bizi yıkılmak üzere olan binaya sokamaz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.