AK PARTİ DİLOVASI'NDAN SUCUK-EKMEK İKRAMI

Siyaset 23.01.2022 - 04:36, Güncelleme: 23.01.2022 - 04:47
 

AK PARTİ DİLOVASI'NDAN SUCUK-EKMEK İKRAMI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı dün düzenlediği buluşma etkinliğinde sucuk-ekmek ikramında bulundu.. Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir'in de bizzat gelerek katılım sağladığı ve partililere kendi eli ile sucuk-ekmek hazırlayıp ikramda bulunduğu etkinlik, AK Genç Dilovası sosyal medya sayfasından "İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Demir, İl ve İlçe Gençlik Kolları yöneticilerimizle birlikte, Yeni seçmen birimimizin organize ettiği programa katıldık. Kardeşlerimizin muhabbeti içimizi ısıttı.İyi ki Ak Gençlik var!." açıklaması ile paylaşıldı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı dün düzenlediği buluşma etkinliğinde sucuk-ekmek ikramında bulundu..

Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir'in de bizzat gelerek katılım sağladığı ve partililere kendi eli ile sucuk-ekmek hazırlayıp ikramda bulunduğu etkinlik, AK Genç Dilovası sosyal medya sayfasından "İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Demir, İl ve İlçe Gençlik Kolları yöneticilerimizle birlikte, Yeni seçmen birimimizin organize ettiği programa katıldık. Kardeşlerimizin muhabbeti içimizi ısıttı.İyi ki Ak Gençlik var!." açıklaması ile paylaşıldı..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve kar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.