YAVAŞ VE İMAMOĞLU MİTİNGE ÇAĞIRILMADI MI? İŞTE CEVABI

Siyaset 07.12.2021 - 13:23, Güncelleme: 07.12.2021 - 15:01
 

YAVAŞ VE İMAMOĞLU MİTİNGE ÇAĞIRILMADI MI? İŞTE CEVABI

KOCAELİ HABERİ
CHP'nin Mersin’de "erken seçim" çağrısıyla 'Milletin Sesi' mitingine Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmediği iddialarına ilişkin CHP'li Seyit Torun açıklama yaptı. Torun, "Belediye başkanlarımızdan bazıları aradı ve gelmek istediklerini söyledi. Dileyen geldi, kimseyi davet söz konusu değildi" dedi. CHP'nin Mersin'de düzenlediği mitinge Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmediği için katılmadığı iddilarına yanıt verdi.  CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuştu.  Torun, “Belediye başkanlarımızdan bazıları aradı ve gelmek istediklerini söyledi. Ben de Genel Başkanımızı aradım ve durumu ilettim. Sayın Genel Başkanımız, ‘Eğer o gün işleri yoksa ve gelmek istiyorlarsa burası kendi mitingleri zaten sormalarına gerek yok; ama programı ve önceden planlı etkinliği olanın da gelmesine gerek yok’ dedi. Ben de arayana bu mesajı ilettim. Dileyen geldi, kimseyi davet söz konusu değildi ki” ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş da konuyla ilgili olarak “Ben CHP adayı olarak seçilmiş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanıyım, kendi mitingime davetle mi gideceğim?” açıklamasını yaptı. kaynak: cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

CHP'nin Mersin’de "erken seçim" çağrısıyla 'Milletin Sesi' mitingine Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmediği iddialarına ilişkin CHP'li Seyit Torun açıklama yaptı. Torun, "Belediye başkanlarımızdan bazıları aradı ve gelmek istediklerini söyledi. Dileyen geldi, kimseyi davet söz konusu değildi" dedi.

CHP'nin Mersin'de düzenlediği mitinge Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmediği için katılmadığı iddilarına yanıt verdi. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuştu. 

Torun, “Belediye başkanlarımızdan bazıları aradı ve gelmek istediklerini söyledi. Ben de Genel Başkanımızı aradım ve durumu ilettim. Sayın Genel Başkanımız, ‘Eğer o gün işleri yoksa ve gelmek istiyorlarsa burası kendi mitingleri zaten sormalarına gerek yok; ama programı ve önceden planlı etkinliği olanın da gelmesine gerek yok’ dedi. Ben de arayana bu mesajı ilettim. Dileyen geldi, kimseyi davet söz konusu değildi ki” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş da konuyla ilgili olarak “Ben CHP adayı olarak seçilmiş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanıyım, kendi mitingime davetle mi gideceğim?” açıklamasını yaptı.

kaynak: cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.