GÖKHAN ALTINTAŞ TRABZON'DA HABER OLDU

25.08.2019 - 11:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÖKHAN ALTINTAŞ TRABZON'DA HABER OLDU

Gebze'nin tannan ve sevilen genç iş adamı ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş tatil için gittiği memleketi Trabzon'da haber oldu.. İŞTE TRABZON MEDYASINDA ÇIKAN VE O HABER Altıntaş, Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Tesislerini Ziyaret etti. Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, bugün hizmete giren tesislerimizi ziyaret etti. Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile birlikte tesislerimizi gezen Altıntaş, başkanımızla uzun uzun sohbet etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Altıntaş, "Trabzon'a böyle olağanüstü bir tesis kazandıran Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Şehir dışında yaşayan bir Trabzonlu işadamı olarak şehrime yapılan böyle bir yatırımı ayakta alkışlıyorum. A' dan Z'ye her şeyi düşünülmüş, çok güzel tasarlanmış böyle bir tesisin, bugünkü ekonomik koşullarda hizmete girmiş olması, gurur verici bir olay. Trabzonumuza ve Türk Sporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Ziyaret sonrası Gökhan Altıntaş ve Küçük kızı Lena, Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi.

Gebze'nin tannan ve sevilen genç iş adamı ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş tatil için gittiği memleketi Trabzon'da haber oldu..
İŞTE TRABZON MEDYASINDA ÇIKAN VE O HABER
Altıntaş, Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Tesislerini Ziyaret etti.
Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, bugün hizmete giren tesislerimizi ziyaret etti. Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile birlikte tesislerimizi gezen Altıntaş, başkanımızla uzun uzun sohbet etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Altıntaş, "Trabzon'a böyle olağanüstü bir tesis kazandıran Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Şehir dışında yaşayan bir Trabzonlu işadamı olarak şehrime yapılan böyle bir yatırımı ayakta alkışlıyorum. A' dan Z'ye her şeyi düşünülmüş, çok güzel tasarlanmış böyle bir tesisin, bugünkü ekonomik koşullarda hizmete girmiş olması, gurur verici bir olay. Trabzonumuza ve Türk Sporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonrası Gökhan Altıntaş ve Küçük kızı Lena, Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.