Karaosmanoğlu ziyaretlerine devam ediyor

Güncel 10.08.2021 - 11:29, Güncelleme: 10.08.2021 - 11:29
 

Karaosmanoğlu ziyaretlerine devam ediyor

KOCAELİ HABERİ
Dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret eden Karaosmanoğlu bugün de KOTO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.. T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyeliği’ne atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdurrahman Çuhadar, Murat Barış ve Yusuf Erenkaya ile birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, Oda’nın ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu’nun çalışmaları konuşuldu. Karaosmanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Bulut, hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Necmi Bulut nezdinde Oda yönetimine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Karaosmanoğlu ise, “Odamızın başarılı çalışmalarını ilgiyle takip etmeye devam edeceğim” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret eden Karaosmanoğlu bugün de KOTO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi..

T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyeliği’ne atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdurrahman Çuhadar, Murat Barış ve Yusuf Erenkaya ile birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, Oda’nın ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu’nun çalışmaları konuşuldu. Karaosmanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Bulut, hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Necmi Bulut nezdinde Oda yönetimine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Karaosmanoğlu ise, “Odamızın başarılı çalışmalarını ilgiyle takip etmeye devam edeceğim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.