GELECEK PARTİSİNDEN İZMİT VE GEBZE İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMASI

Siyaset 23.02.2020 - 00:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GELECEK PARTİSİNDEN İZMİT VE GEBZE İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMASI

KH/CENGİZYÜCAK Ahmet Davutoğlu tarafından Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atanan Ömer Faruk Başaran henüz ilçe başkanlığına atamak için isim bulamadığı İzmit ve Gebze için facebook sayfasından duyuruda bulundu.. Facebook sayfasından ilçe başkanı arayışına giren Ömer Faruk Başaran duyursunda "İZMİT VE GEBZE İLÇE BAŞKAN ATAMALARI son derece önemli.Başkanlık görevini üstlenmek isteyenler hâlâ bizimle temasa geçebilirler." ifadelerine yer verdi..

KH/CENGİZYÜCAK Ahmet Davutoğlu tarafından Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atanan Ömer Faruk Başaran henüz ilçe başkanlığına atamak için isim bulamadığı İzmit ve Gebze için facebook sayfasından duyuruda bulundu..

Facebook sayfasından ilçe başkanı arayışına giren Ömer Faruk Başaran duyursunda "İZMİT VE GEBZE İLÇE BAŞKAN ATAMALARI son derece önemli.Başkanlık görevini üstlenmek isteyenler hâlâ bizimle temasa geçebilirler." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.