AK PARTİ KOCAELİ'DE FİKRİ IŞIK EKİBİNDE HAREKETLİLİK

Siyaset 17.12.2021 - 18:22, Güncelleme: 18.12.2021 - 09:58
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE FİKRİ IŞIK EKİBİNDE HAREKETLİLİK

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'a yakınlığı ile bilinen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman bugün yine Fikri Işık'a yakınlığı ile bilinen Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Şemsettin Ceyhan'ı iş yerinde ziyaret etti.. Şemsettin Ceyhan bu ziyareti sosyal medyadan "İş yerimizde ziyaretime gelen Kartepe Belediye Başkanımız Mustafa KOCAMAN’a ziyaretleri ve hoş sohbeti için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'a yakınlığı ile bilinen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman bugün yine Fikri Işık'a yakınlığı ile bilinen Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Şemsettin Ceyhan'ı iş yerinde ziyaret etti..

Şemsettin Ceyhan bu ziyareti sosyal medyadan "İş yerimizde ziyaretime gelen Kartepe Belediye Başkanımız Mustafa KOCAMAN’a ziyaretleri ve hoş sohbeti için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.