ERDOĞAN'DAN FLAŞ RUSYA-UKRAYNA AÇIKLAMASI

Dünya 20.01.2022 - 21:30, Güncelleme: 20.01.2022 - 21:30
 

ERDOĞAN'DAN FLAŞ RUSYA-UKRAYNA AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'nin huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İmza töreninin ardından basın mensuplarından soru alındı. "DOĞRU BULMUYORUZ" Bir gazetecinin Moskova-Kiev gerilimine ilişkin sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmeleri doğru bulmuyoruz" dedi. Gelecek ayın başında Ukrayna'ya gideceğini vurgulayan Erdoğan, "Temennimiz odur ki sayın Putin'le Zelenskiy'i bir araya getirebilmek ve yüz yüze bir görüşme yapmalarını temin etmek." diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'nin huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İmza töreninin ardından basın mensuplarından soru alındı.

"DOĞRU BULMUYORUZ"

Bir gazetecinin Moskova-Kiev gerilimine ilişkin sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmeleri doğru bulmuyoruz" dedi.

Gelecek ayın başında Ukrayna'ya gideceğini vurgulayan Erdoğan, "Temennimiz odur ki sayın Putin'le Zelenskiy'i bir araya getirebilmek ve yüz yüze bir görüşme yapmalarını temin etmek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.