GELECEK PARTİSİ GEBZE ACI OLAYA TAZİYE İÇİN GİTTİ

Yaşam 30.09.2020 - 21:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GELECEK PARTİSİ GEBZE ACI OLAYA TAZİYE İÇİN GİTTİ

KOCAELİ HABERİ Gebze'de Özel Merkez Hastanesi’nin önünde aniden fenalaşarak, yere yığılan Sebahattin Duru'nun yaşamını yitirmesi tüm ülke genelinde yürekleri burktu.. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Serap Çakır ve İlçe yöneticileri ile birlikte bu akşam Gebze Samsunlular derneğini ziyaret ederek, hastane önünde talihsiz bir şekilde vefat eden Sebahattin Duru için başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştılar. Basına da yansıyan bu elim olay nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadığını belirten başkan Osmanoğlu, Kocaeli İl Sağlık müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığını belirterek, soruşturmanın takipçisi olacaklarını belirtti. Öte yandan Gebze Samsunlular derneğinde üyelerle görüşen Müslüm Osmanoğlu, üyelerin sorunlarını dinleyip ve fikir alışverişinde bulundu..

KOCAELİ HABERİ Gebze'de Özel Merkez Hastanesi’nin önünde aniden fenalaşarak, yere yığılan Sebahattin Duru'nun yaşamını yitirmesi tüm ülke genelinde yürekleri burktu..

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Serap Çakır ve İlçe yöneticileri ile birlikte bu akşam Gebze Samsunlular derneğini ziyaret ederek, hastane önünde talihsiz bir şekilde vefat eden Sebahattin Duru için başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştılar.

Basına da yansıyan bu elim olay nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadığını belirten başkan Osmanoğlu, Kocaeli İl Sağlık müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığını belirterek, soruşturmanın takipçisi olacaklarını belirtti. Öte yandan Gebze Samsunlular derneğinde üyelerle görüşen Müslüm Osmanoğlu, üyelerin sorunlarını dinleyip ve fikir alışverişinde bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.