GELECEĞİN CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ANKARA'DA

Siyaset 11.07.2020 - 08:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GELECEĞİN CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ANKARA'DA

KH/CENGİZYUCAK CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı geçtiğimiz gün gitti Ankara'da TBMM CHP Gurup Başkan vekilliğine seçilen Haydar Akar'a bir tebrik ziyareti gerçekleştirdikten sonra dün de CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edildi.. Önümüzddeki ilk genel seçimde Kocaeli'den ilk üç sıra içinde potansiyel milletvekili adayı olarak görülen  Özgür Harun Yıldızlı bu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu partimizin genel merkez binasında sevgili eşim Betül Yıldızlı ile birlikte ziyaret ettik. Kocaeli'de yürüttüğümüz çalışmalarımızı aktardığımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, tüm CHP Kocaeli ailesine selamlarını iletti." dedi..

KH/CENGİZYUCAK CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı geçtiğimiz gün gitti Ankara'da TBMM CHP Gurup Başkan vekilliğine seçilen Haydar Akar'a bir tebrik ziyareti gerçekleştirdikten sonra dün de CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edildi..

Önümüzddeki ilk genel seçimde Kocaeli'den ilk üç sıra içinde potansiyel milletvekili adayı olarak görülen  Özgür Harun Yıldızlı bu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu partimizin genel merkez binasında sevgili eşim Betül Yıldızlı ile birlikte ziyaret ettik. Kocaeli'de yürüttüğümüz çalışmalarımızı aktardığımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, tüm CHP Kocaeli ailesine selamlarını iletti." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.