GECEYARISI İKİNCİ BÜYÜK DEPREM!

27.09.2020 - 04:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GECEYARISI İKİNCİ BÜYÜK DEPREM!

DEPREM: Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında dün saat 21.39'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti ki bu gece yarısı 5,3 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydan geldi.. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Resmi twitter hesabından "Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında saat 01.50'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" bilgisini paylaştı.. AFAD bu değrem sonrası yaptığı ikinci açıklamda ise "Geçmiş olsun Çanakkale. Gökçeada açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." açıklamasında bulundu..

DEPREM: Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında dün saat 21.39'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti ki bu gece yarısı 5,3 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydan geldi..

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Resmi twitter hesabından "Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında saat 01.50'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" bilgisini paylaştı..

AFAD bu değrem sonrası yaptığı ikinci açıklamda ise "Geçmiş olsun Çanakkale. Gökçeada açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.