GEBZESPOR BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'E GİTTİ

06.08.2019 - 19:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZESPOR BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'E GİTTİ

Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz bugün teknik kadroso ve tüm futbolcuları ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek, tekrar 3. lige yükselme mücadalelerinde kendisinden destek istediler.. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını dile getiren Başkan Büyükgöz, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda  "Gebzespor Kulüp yönetimine ve futbolcularımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum." diliyorum dedi..

Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz bugün teknik kadroso ve tüm futbolcuları ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek, tekrar 3. lige yükselme mücadalelerinde kendisinden destek istediler..
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını dile getiren Başkan Büyükgöz, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda  "Gebzespor Kulüp yönetimine ve futbolcularımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum." diliyorum dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.