GEBZELİLERİ ÜZEN VEFAT HABERİ

Yaşam 29.10.2020 - 04:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİLERİ ÜZEN VEFAT HABERİ

KOCAELİ HABERİ Gebze'de her yıl düzenlenen Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşlerinin simgeleşmeiş isimlerinden  "Pele Mehmet" lakabıyla tanınan başcazgır Mehmet Tura'nın vefat etti! Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 50 yılı aşkın süredir baş cazgırlığını yapan ve "Pele" lakabıyla bilinen 74 yaşındaki Mehmet Tura, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süre önce Kovid-19 testi pozitif çıkan ve özel bir hastanede tedavi gören Baş Cazgır Tura, bu sabah yaşam savaşını kaybetti. Pele Mehmet lakaplı Mehmet Tura’nın vefatı, başta ailesi olmak üzere güreş camiasını ve tüm sevenlerini yasa boğdu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yayınladığı mesajında "Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri'nden tanış olduğumuz, güreş camiasının simge isimlerinden "Pele Mehmet" lakabıyla tanınan başcazgır Mehmet Tura'nın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve güreş camiasına baş sağlığı diliyorum." ifaderine yer verdi.. Pele Mehmet'i yakından tanıyan Gebze Belediyesi eski kültür müdürü Mehmet Yılmaz'da başsağlığı mesajında "Tarihi Kırkpınar Baş Cazgırı Pele Mehmet covid-19 a yenik düştü.Büyük Ustaya Rabbimden rahmet Tura Ailesi ve Yağlı güreş camiasına Baş sağlığı dilerim. Dua edelim inşallah." dedi..

KOCAELİ HABERİ Gebze'de her yıl düzenlenen Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşlerinin simgeleşmeiş isimlerinden  "Pele Mehmet" lakabıyla tanınan başcazgır Mehmet Tura'nın vefat etti!

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 50 yılı aşkın süredir baş cazgırlığını yapan ve "Pele" lakabıyla bilinen 74 yaşındaki Mehmet Tura, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süre önce Kovid-19 testi pozitif çıkan ve özel bir hastanede tedavi gören Baş Cazgır Tura, bu sabah yaşam savaşını kaybetti. Pele Mehmet lakaplı Mehmet Tura’nın vefatı, başta ailesi olmak üzere güreş camiasını ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yayınladığı mesajında "Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri'nden tanış olduğumuz, güreş camiasının simge isimlerinden "Pele Mehmet" lakabıyla tanınan başcazgır Mehmet Tura'nın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve güreş camiasına baş sağlığı diliyorum." ifaderine yer verdi..

Pele Mehmet'i yakından tanıyan Gebze Belediyesi eski kültür müdürü Mehmet Yılmaz'da başsağlığı mesajında "Tarihi Kırkpınar Baş Cazgırı Pele Mehmet covid-19 a yenik düştü.Büyük Ustaya Rabbimden rahmet Tura Ailesi ve Yağlı güreş camiasına Baş sağlığı dilerim. Dua edelim inşallah." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.