GEBZELİLER DERİNCE BELEDİYESİNDE

Dünya 21.06.2019 - 17:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİLER DERİNCE BELEDİYESİNDE

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ve GTÜ Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Binay bugün Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret etti.. Rektör Aslan, Gebzelilerin de çok yakından tanıdığı eski Kocaeli milletvekili ve yeni belediye başkanı Zeki Aygün'e hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettikten sonra "Enzim Test ve Danışmanlık Merkezi Toplantısı" öncesi istişarede bulundu...

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ve GTÜ Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Binay bugün Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret etti..

Rektör Aslan, Gebzelilerin de çok yakından tanıdığı eski Kocaeli milletvekili ve yeni belediye başkanı Zeki Aygün'e hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettikten sonra "Enzim Test ve Danışmanlık Merkezi Toplantısı" öncesi istişarede bulundu...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.