Erdoğan açıkladı: Ertelendi..

Siyaset 12.08.2021 - 21:15, Güncelleme: 12.08.2021 - 21:15
 

Erdoğan açıkladı: Ertelendi..

KOCAELİ HABERİ
Erdoğan açıkladı: AK Partinin 20. kuruluş etkinlikleri ertelendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 17 olduğunu açıkladı. AK PARTİNİN KURULUŞ ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarda; "Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Selin etkili olduğu bölgelerde tüm kurum ve kuruluşlarımızla yoğun bir çalışma yürütmekteyiz. Üç ilimizdeki sel felaketine; 4644 personel  610 araç  437 iş makinası, 66 ambulans,19 helikopter, 3 Mobil Koordinasyon TIR'ı, 24 bot,18 motopomp ve daha birçok farklı ekipman ve imkân ile müdahale etmekteyiz. Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Erdoğan açıkladı: AK Partinin 20. kuruluş etkinlikleri ertelendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 17 olduğunu açıkladı.

AK PARTİNİN KURULUŞ ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarda; "Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Selin etkili olduğu bölgelerde tüm kurum ve kuruluşlarımızla yoğun bir çalışma yürütmekteyiz. Üç ilimizdeki sel felaketine; 4644 personel  610 araç  437 iş makinası, 66 ambulans,19 helikopter, 3 Mobil Koordinasyon TIR'ı, 24 bot,18 motopomp ve daha birçok farklı ekipman ve imkân ile müdahale etmekteyiz. Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.