GEBZELİLER BEYAZI GÖRDÜ

15.01.2021 - 10:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİLER BEYAZI GÖRDÜ

KOCAELİ HABERİ Gebzelilerin özlemle beklediği kar yağışı dün geceden beri devam ederken, güne uyanan Gebzeliler çatıların ve otomobillerinin üzerinin bembeyaz karla kaplı olduğunu gördüler..  Bu saat itibari ile Gebze'de kar yağışı halen devam edrken yerlerin ve yolların henüz kar tutmadığı görüldü. Akşam saatlerinde kar yağışının etksini arttırması ve yerlerinde beyaz örtüye bürünmesi bekleniyor.. 

KOCAELİ HABERİ Gebzelilerin özlemle beklediği kar yağışı dün geceden beri devam ederken, güne uyanan Gebzeliler çatıların ve otomobillerinin üzerinin bembeyaz karla kaplı olduğunu gördüler.. 

Bu saat itibari ile Gebze'de kar yağışı halen devam edrken yerlerin ve yolların henüz kar tutmadığı görüldü. Akşam saatlerinde kar yağışının etksini arttırması ve yerlerinde beyaz örtüye bürünmesi bekleniyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.