GEBZELİLER BERABER ISLANDILAR YAĞAN YAĞMURDA

Dünya 10.10.2020 - 09:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİLER BERABER ISLANDILAR YAĞAN YAĞMURDA

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hemşerileri ile hafta sonu düzenledeği sağlıklı yaşam yürüyüşünde eski askeri kışla alanında bir araya geldi. Gebze Millet Bahçesi yapılması kararlaştırılan eski askeri kışla alanında bu sabah saat 07:00’de başlayan sağlıklı yaşam yürüyüşüne KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze'ye yeni atanan ilçe gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte belediye meclis üyeleri ve yağmurlu hava dolayısıyla çok az sayıda vatandaş katılım sağladı..  Başkan Büyükgöz yağmura aldırmadan Gebzeli hemşerileri ile ıslanma pahasına yürüyünce bize de "beraber ıslandılar yağan yağmurda" manşeti atmak düştü..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hemşerileri ile hafta sonu düzenledeği sağlıklı yaşam yürüyüşünde eski askeri kışla alanında bir araya geldi.

Gebze Millet Bahçesi yapılması kararlaştırılan eski askeri kışla alanında bu sabah saat 07:00’de başlayan sağlıklı yaşam yürüyüşüne KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze'ye yeni atanan ilçe gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte belediye meclis üyeleri ve yağmurlu hava dolayısıyla çok az sayıda vatandaş katılım sağladı..

 Başkan Büyükgöz yağmura aldırmadan Gebzeli hemşerileri ile ıslanma pahasına yürüyünce bize de "beraber ıslandılar yağan yağmurda" manşeti atmak düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.