GEBZELİ VALİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJEYE START VERDİ

25.07.2020 - 19:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ VALİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJEYE START VERDİ

KH/CENGİZYUCAK Gebzeli Vali Gökmen Çiçek yeni atandığı Afyonkarahisar Valiliğinde "KADINLAR SOHBETHANESİ VE OKUMA MERKEZİ" kurulması projesine start verdi.. Vali Gökmen Çiçek bu güzel haberi twitter sayfasından  "Valiliğimiz koordinesinde ilçelerimizde Kaymakamlıklar ve belediyeler ortaklığında kadın sohbet Evleri kuruyoruz.Bu evlerde kadınlar sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecek,bir çok imkandan ücretsiz yararlanabilecek,bir çok ilçemiz şimdiden çalışmalarına başladı.tebrikler" açıklaması ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Gebzeli Vali Gökmen Çiçek yeni atandığı Afyonkarahisar Valiliğinde "KADINLAR SOHBETHANESİ VE OKUMA MERKEZİ" kurulması projesine start verdi..

Vali Gökmen Çiçek bu güzel haberi twitter sayfasından  "Valiliğimiz koordinesinde ilçelerimizde Kaymakamlıklar ve belediyeler ortaklığında kadın sohbet Evleri kuruyoruz.Bu evlerde kadınlar sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecek,bir çok imkandan ücretsiz yararlanabilecek,bir çok ilçemiz şimdiden çalışmalarına başladı.tebrikler" açıklaması ile paylaştı..
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.