GEBZELİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Asayiş 07.11.2020 - 10:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce Gebze ilçesinde 19.10.2020 tarihinde meydana gelen 2 ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahıs, 05.11.2020 günü İstanbul ilinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli M.C.K.'nin 46 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun evden hırsızlık suçu olduğu anlaşıldı. Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra mevcutlu olarak adliyeye intikal ettirilen M.C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı..  

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce Gebze ilçesinde 19.10.2020 tarihinde meydana gelen 2 ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahıs, 05.11.2020 günü İstanbul ilinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli M.C.K.'nin 46 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun evden hırsızlık suçu olduğu anlaşıldı. Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra mevcutlu olarak adliyeye intikal ettirilen M.C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.