GEBZELİ SANAYİCİLERİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

Ekonomi 21.11.2019 - 18:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ SANAYİCİLERİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

HP/CENGİZYÜCAK Geçtiğimiz haftalarda Kazakistan'da GOSB olarak kuracakları OSB ile ilgili olarak Kazakistan Başbakanı Askar Mamin ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay nezaretinde Istanbul'da OSB ve Finans memerandumlarını imzalayan GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, çalışma ekibi ile birlikte Özbekistan'da kurmaya başladıkları OSB çalışmaları için Taşkent'e gitti..  Özbekistan Taşkent ziyaretinde çiçeklerle karşılan GOSB heyeti önce Türkiye Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er'i ve akabinde Başbakan yardımcısı Elyor M.Ganiyev'i ziyaret ederek Taşkent şehrinde kuracakları OSB ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu...  Özbekistan başkenti Taşkent'in ardından Fergana iline de bir ziyaret gerçekleştiren Vahit Yıldırım, Taşkent'de kurmaya başladıkları OSB ile Ferganada kurulu Sanayi bölgesine teknik destek görüşmelerinde bulundular.. Başkan Yıldırım burada kendilerini kendilerini ağırlayan Vali Shuhrat Ganiyev'e misafirperverliği  ve Sanayi Bölgeleri incelemeleri esnasında heyetlerine gösterdiği samimi ve içten karşılama için teşekkür etti..

HP/CENGİZYÜCAK Geçtiğimiz haftalarda Kazakistan'da GOSB olarak kuracakları OSB ile ilgili olarak Kazakistan Başbakanı Askar Mamin ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay nezaretinde Istanbul'da OSB ve Finans memerandumlarını imzalayan GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, çalışma ekibi ile birlikte Özbekistan'da kurmaya başladıkları OSB çalışmaları için Taşkent'e gitti.. 
Özbekistan Taşkent ziyaretinde çiçeklerle karşılan GOSB heyeti önce Türkiye Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er'i ve akabinde Başbakan yardımcısı Elyor M.Ganiyev'i ziyaret ederek Taşkent şehrinde kuracakları OSB ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu... 

Özbekistan başkenti Taşkent'in ardından Fergana iline de bir ziyaret gerçekleştiren Vahit Yıldırım, Taşkent'de kurmaya başladıkları OSB ile Ferganada kurulu Sanayi bölgesine teknik destek görüşmelerinde bulundular..
Başkan Yıldırım burada kendilerini kendilerini ağırlayan Vali Shuhrat Ganiyev'e misafirperverliği  ve Sanayi Bölgeleri incelemeleri esnasında heyetlerine gösterdiği samimi ve içten karşılama için teşekkür etti..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.