GEBZELİ SANAYİCİLERDEN KAZAKİSTAN'DA SANAYİ HAMLESİ

Ekonomi 11.11.2019 - 13:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ SANAYİCİLERDEN KAZAKİSTAN'DA SANAYİ HAMLESİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Askar Mamin'in katılımları ile Türkiye–Kazakistan İş Forumu toplantısı The Ritz-Carlton İstanbul otelinde gerçekleştirildi.. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bu toplantının önemine ilişkin yaptığı açıklamada "Kazakistan Başbakanı Sn. Askar Mamin ile Türkiye-Kazakistan İş Forumu’na katıldık. Kardeş ülke Kazakistan iş dünyası ile Türk iş hayatının mensuplarını bir araya getiren bu toplantının ilişkilerimizde yeni bir dönemin miladı olacağına inanıyorum." dedi.. GEBZELİ SANAYİCİLERDEN KAZAKİSTAN'DA SANAYİ HAMLESİ Türkiye–Kazakistan İş Forumu toplantısına davet edilen sanayici ve yatırımcılar listesinde Gebze'nin tanınmış iş adamı ve MARSİD-Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Muzaffer Koşan ile GOSB-Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım'da yer aldı.. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Askar Mamin'in iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının ve ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesinin önemine vurgu yaptıkları konuşmadan sonra yapılan üçlü görüşme kapsamında bir araya gelen MARSİD ve GTO Disiplin kurulu Başkanı Muzaffer Koşan, Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Askar Mamin'i "Sizleri Türkiye'nin en büyük sanayi kenti Gebzemizde ağırlamak istiyoruz" diyerek Gebze'ye davet ederken, Başbakan Mamin'de Muzaffer Koşan'a "Ben de sizi Kazakistan'a davet ediyorum. Konağım olmanızdan mutluluk duyacağım" sözleri ile Kazakistan'a davet etti.. Toplantı kapsamında ayrıca GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım' ile Kazakistan Sanayi Bakanlığı yetkilileri arasında Kazakistan'da OSB kurulması anlaşması imzalandı..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Askar Mamin'in katılımları ile Türkiye–Kazakistan İş Forumu toplantısı The Ritz-Carlton İstanbul otelinde gerçekleştirildi..
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bu toplantının önemine ilişkin yaptığı açıklamada "Kazakistan Başbakanı Sn. Askar Mamin ile Türkiye-Kazakistan İş Forumu’na katıldık. Kardeş ülke Kazakistan iş dünyası ile Türk iş hayatının mensuplarını bir araya getiren bu toplantının ilişkilerimizde yeni bir dönemin miladı olacağına inanıyorum." dedi..

GEBZELİ SANAYİCİLERDEN KAZAKİSTAN'DA SANAYİ HAMLESİ
Türkiye–Kazakistan İş Forumu toplantısına davet edilen sanayici ve yatırımcılar listesinde Gebze'nin tanınmış iş adamı ve MARSİD-Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Muzaffer Koşan ile GOSB-Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım'da yer aldı..

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, takım elbise

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Askar Mamin'in iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının ve ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesinin önemine vurgu yaptıkları konuşmadan sonra yapılan üçlü görüşme kapsamında bir araya gelen MARSİD ve GTO Disiplin kurulu Başkanı Muzaffer Koşan, Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Askar Mamin'i "Sizleri Türkiye'nin en büyük sanayi kenti Gebzemizde ağırlamak istiyoruz" diyerek Gebze'ye davet ederken, Başbakan Mamin'de Muzaffer Koşan'a "Ben de sizi Kazakistan'a davet ediyorum. Konağım olmanızdan mutluluk duyacağım" sözleri ile Kazakistan'a davet etti..

Toplantı kapsamında ayrıca GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım' ile Kazakistan Sanayi Bakanlığı yetkilileri arasında Kazakistan'da OSB kurulması anlaşması imzalandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.