Gebzeli öğretmen Yüksel Pekdemir yaşamını yitirdi!

Yaşam 09.10.2020 - 21:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gebzeli öğretmen Yüksel Pekdemir yaşamını yitirdi!

KOCAELİ HABERİ  Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yüksel Pekdemir (54) yaşamını yitirdi! Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yüksel Pekdemir (54) beyin kanaması geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede tedavi görüyordu. Yüksel Pekdemir bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti.. Yüksel Pekdemir’in vefat haberi Eğitim camiasında, öğrencileri ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu. Yüksel Pekdemir’in cenaze defin günü ve saati konusunda henüz bir açıklam yapılmadı. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz..

KOCAELİ HABERİ  Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yüksel Pekdemir (54) yaşamını yitirdi!

Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yüksel Pekdemir (54) beyin kanaması geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede tedavi görüyordu. Yüksel Pekdemir bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti..

Yüksel Pekdemir’in vefat haberi Eğitim camiasında, öğrencileri ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu. Yüksel Pekdemir’in cenaze defin günü ve saati konusunda henüz bir açıklam yapılmadı.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.