GEBZELİ KÜÇÜK YUSUF AŞI KONUSUNA SON NOKTAYI İŞTE BÖYLE KOYDU

03.01.2021 - 20:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ KÜÇÜK YUSUF AŞI KONUSUNA SON NOKTAYI İŞTE BÖYLE KOYDU

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Türkiye'de korona aşısının yapılıp yapılmaması konusunda kısır tarışmalara devam ederken Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun küçük oğlu Yusuf Kadıoğlu bu tartışmaya, hazırladığı videolu basın açıklaması ile son noktayı koydu.. Babası Dr. Kadıoğlu'da bu basın açıklamasını "Oğlum Yusuf, Okul ödevi için yaptığı çekimde, Covid-19 Aşılarıyla ilgili müjdeli haberler verdi." ifadeleriyle sosyal medyadan paylaştı.. İŞTE O AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Türkiye'de korona aşısının yapılıp yapılmaması konusunda kısır tarışmalara devam ederken Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun küçük oğlu Yusuf Kadıoğlu bu tartışmaya, hazırladığı videolu basın açıklaması ile son noktayı koydu..

Babası Dr. Kadıoğlu'da bu basın açıklamasını "Oğlum Yusuf, Okul ödevi için yaptığı çekimde, Covid-19 Aşılarıyla ilgili müjdeli haberler verdi." ifadeleriyle sosyal medyadan paylaştı..

İŞTE O AÇIKLAMA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.