GEBZELİLER SEL BÖLGESİNDE AŞ DAĞITIYOR

Güncel 13.08.2021 - 22:55, Güncelleme: 13.08.2021 - 22:55
 

GEBZELİLER SEL BÖLGESİNDE AŞ DAĞITIYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in deprem, yangın, sel vs gibi zor afet günlerinde mağdurlara ve ihtiyaç hissedenlere yemk dağıtmak amacı ile yaptırdığı "GTO MOBİL AŞEVİ" Muğla yngın bölgesinden geldikten ssonra bu kez selden zaran gören Kastamonu bölgesine gitti.. GTO Mobil aşevi bugün Kastamonu'da aş dağıtımına başlarken, GTO Başkanı Nail Çiler'den de "Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Günay Özay sel bölgesindeki Mobil Aşevimizi ziyaret ederek, bölgeye yaptığımız destekler adına teşekkürlerini ilettiler." bilgi paylaşımı geldi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in deprem, yangın, sel vs gibi zor afet günlerinde mağdurlara ve ihtiyaç hissedenlere yemk dağıtmak amacı ile yaptırdığı "GTO MOBİL AŞEVİ" Muğla yngın bölgesinden geldikten ssonra bu kez selden zaran gören Kastamonu bölgesine gitti..

GTO Mobil aşevi bugün Kastamonu'da aş dağıtımına başlarken, GTO Başkanı Nail Çiler'den de "Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Günay Özay sel bölgesindeki Mobil Aşevimizi ziyaret ederek, bölgeye yaptığımız destekler adına teşekkürlerini ilettiler." bilgi paylaşımı geldi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.