BAŞKAN AÇIKLADI: GALATASARAY'DAN 3 İSİM LİSTEDE

Spor 28.12.2021 - 18:10, Güncelleme: 28.12.2021 - 18:10
 

BAŞKAN AÇIKLADI: GALATASARAY'DAN 3 İSİM LİSTEDE

KOCAELİ HABERİ
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Radyospor prorgramında transfer açıklaması yaptı. Sancak, Galatasaray'dan Ömer Bayram, Aytaç Kara ve Fatih Öztürk'ü transfer etmek istediklerini belirtti. Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Murat Sancak, "Bu yıl hedefimiz ligi ilk 10'da bitirmek. 3. sırada ilk 10'un içerisinde 9. sırada ilk 10'un içerisinde. Önümüzdeki yıllar daha farklı hedef koyabiliriz. Şimdilik hedefimiz bu. Bizim bu sezon kesinlikle Avrupa Ligi iddiamız yok. Hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almak. Ama baktık iyi gidiyoruz. Neden Avrupa olmasın? Taraftarımız sakin olsunlar. İki galibiyet aldık diye de abartmayalım" dedi. Kaynak: cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Radyospor prorgramında transfer açıklaması yaptı. Sancak, Galatasaray'dan Ömer Bayram, Aytaç Kara ve Fatih Öztürk'ü transfer etmek istediklerini belirtti.

Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Murat Sancak, "Bu yıl hedefimiz ligi ilk 10'da bitirmek. 3. sırada ilk 10'un içerisinde 9. sırada ilk 10'un içerisinde. Önümüzdeki yıllar daha farklı hedef koyabiliriz. Şimdilik hedefimiz bu. Bizim bu sezon kesinlikle Avrupa Ligi iddiamız yok. Hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almak. Ama baktık iyi gidiyoruz. Neden Avrupa olmasın? Taraftarımız sakin olsunlar. İki galibiyet aldık diye de abartmayalım" dedi.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.