GEBZELİ GENÇLER MERAK ETTİRDİ?

Dünya 29.02.2020 - 13:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ GENÇLER MERAK ETTİRDİ?

KH/CENGİZYÜCAK Gebze iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış gençlerinden Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneği başkanı Gökhan Altıntaş, GTO Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Yılmazel ve Ercan Altınkaya, ile GTO camiasından Mustafa Zorcu, Murat Nuri Demirbaş, Engin Karaman,  Murat Gedik ve Mustafa Mican ile birlikte bu sabah Gebze'de bir kafede kahvaltılı toplantı yaptılar.. Kahvaltı çıkışında çekilen toplu fotoğraf karesini Gökhan Altıntaş sosyal medyadan "O iş tamam" mesajı ile paylaşınca takipçileri "Hangi iş tamam Başkan" diye merak edip soru yağmuruna tuttular... Önümüzdeki ay Ak Parti Gebze ilçe kongresi ve önümüzdeki yıl da GTO kongresi var..

KH/CENGİZYÜCAK Gebze iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış gençlerinden Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar derneği başkanı Gökhan Altıntaş, GTO Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Yılmazel ve Ercan Altınkaya, ile GTO camiasından Mustafa Zorcu, Murat Nuri Demirbaş, Engin Karaman,  Murat Gedik ve Mustafa Mican ile birlikte bu sabah Gebze'de bir kafede kahvaltılı toplantı yaptılar..

Kahvaltı çıkışında çekilen toplu fotoğraf karesini Gökhan Altıntaş sosyal medyadan "O iş tamam" mesajı ile paylaşınca takipçileri "Hangi iş tamam Başkan" diye merak edip soru yağmuruna tuttular...

Önümüzdeki ay Ak Parti Gebze ilçe kongresi ve önümüzdeki yıl da GTO kongresi var..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.