GEBZELİ DR. ERDEM BAKIN NEREDE YAŞAMA VEDA ETTİİ?

Yaşam 27.11.2020 - 13:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ DR. ERDEM BAKIN NEREDE YAŞAMA VEDA ETTİİ?

KOCAELİ HABERİ Gebze Devlet Hastanesinde doktorluk yaptıktan sonra Gebze'de iş yeri hekimliği üzerine özel muayene açan Dr. Recep Erdem geçirdiği kalp krizi sonrasında  yaşama veda etti! HAYVAN SEVER DOKTOR HAYVAN BARINAĞINDA, ONLARLA İLGİLENİRKEN YAŞAMA VEDA ETTİ Gebze Devlet Hastanesinde uzun süre beraber çalıştığı arkadaşı Dr.Recep Erdem'in dün akşam geçirmiş olduğu Kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi karşısında çok üzüntülü olduğunu dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu,  "Dr. Recep bey hayvan sever bir arkadaşımızdı, Kimsesiz sokak hayvanlarına çok sahip çıkıyordu. Dün Hayvan barınaklarının olduğu yerde, kalp krizi geçiriyor, orda hayatını kaybediyor. Allah rahmetini eksik etmesin" dedi.. Bulgaristan'dan Gebze'ye göçen vatandaşlarımızdan birisi olan Dr. Recep Erdem'in cenazesi Cenazesi bugün Öğle Namazına müteakiben Güzeller mahallesi camisinden kaldırıldı.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz..

KOCAELİ HABERİ Gebze Devlet Hastanesinde doktorluk yaptıktan sonra Gebze'de iş yeri hekimliği üzerine özel muayene açan Dr. Recep Erdem geçirdiği kalp krizi sonrasında  yaşama veda etti!

HAYVAN SEVER DOKTOR HAYVAN BARINAĞINDA, ONLARLA İLGİLENİRKEN YAŞAMA VEDA ETTİ
Gebze Devlet Hastanesinde uzun süre beraber çalıştığı arkadaşı Dr.Recep Erdem'in dün akşam geçirmiş olduğu Kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi karşısında çok üzüntülü olduğunu dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu,  "Dr. Recep bey hayvan sever bir arkadaşımızdı, Kimsesiz sokak hayvanlarına çok sahip çıkıyordu. Dün Hayvan barınaklarının olduğu yerde, kalp krizi geçiriyor, orda hayatını kaybediyor. Allah rahmetini eksik etmesin" dedi..

Bulgaristan'dan Gebze'ye göçen vatandaşlarımızdan birisi olan Dr. Recep Erdem'in cenazesi Cenazesi bugün Öğle Namazına müteakiben Güzeller mahallesi camisinden kaldırıldı..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.