GEBZELİ ÇOCUKLAR DA KATILDILAR

Dünya 13.01.2021 - 17:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ ÇOCUKLAR DA KATILDILAR

KOCAELİ HABERİ Gebze Eşrefbey İlkokulu öğrencileri eTwinning çalışmaları kapsamında “Anne Baba, Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi farklı şehirlerde ,on okulla beraber yürütüyorlar.. Her ay tema içerikli bir kitabın okunduğu projenin, bu ay ki teması, Hayvan Sevgisi. Öğrenciler hafta boyunca sokaklarındaki hayvan barınaklarına mamalar bıraktı. Özellikle mevsim gereği soğuk geçen bugünlerde dostlarımızı unutmamak adına,öğrencilerin, sokak hayvanlarına yardım etmeleri,onlara şefkat göstermeleri çocuklar için mutluluk verici. Okunan kitabın içeriğiyle ilgili bu tür etkinlikler kitabın içselleştirilmesine ve eğlenceli hale dönüşmesine katkı sunmaktadır.. Ülkemizde kitap okuma oranının istenilen seviyede olmadığı gerçeğiyle yola çıkılan proje sayesinde öğrenciler,okumaya karşı ilgi duymakta ve öğrendiğini uygulamaktadır..  

KOCAELİ HABERİ Gebze Eşrefbey İlkokulu öğrencileri eTwinning çalışmaları kapsamında “Anne Baba, Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi farklı şehirlerde ,on okulla beraber yürütüyorlar..

Her ay tema içerikli bir kitabın okunduğu projenin, bu ay ki teması, Hayvan Sevgisi. Öğrenciler hafta boyunca sokaklarındaki hayvan barınaklarına mamalar bıraktı. Özellikle mevsim gereği soğuk geçen bugünlerde dostlarımızı unutmamak adına,öğrencilerin, sokak hayvanlarına yardım etmeleri,onlara şefkat göstermeleri çocuklar için mutluluk verici. Okunan kitabın içeriğiyle ilgili bu tür etkinlikler kitabın içselleştirilmesine ve eğlenceli hale dönüşmesine katkı sunmaktadır..

Ülkemizde kitap okuma oranının istenilen seviyede olmadığı gerçeğiyle yola çıkılan proje sayesinde öğrenciler,okumaya karşı ilgi duymakta ve öğrendiğini uygulamaktadır..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.