GEBZELİ AK PARTİLİLER TARİHÇİ ANAPALI'NIN ACISINI PAYLAŞTILAR

Yaşam 16.11.2020 - 13:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ AK PARTİLİLER TARİHÇİ ANAPALI'NIN ACISINI PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ Akit Tv ve Ülke Tv ekranlarının tanındık yüzlerinden Gazeteci-Tarihçi- Yazar Dr. Ahmet Anapalı'nın Gebze'de oturan kayınpederi vefat etti.. Başta Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik, Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere dostları ve yakınları Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı'nın vefat eden kayinpederinin cenaze törenine katılarak bu acı gününde kendisini yalnız bırakmadılar.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesien başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ Akit Tv ve Ülke Tv ekranlarının tanındık yüzlerinden Gazeteci-Tarihçi- Yazar Dr. Ahmet Anapalı'nın Gebze'de oturan kayınpederi vefat etti..

Başta Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik, Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere dostları ve yakınları Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı'nın vefat eden kayinpederinin cenaze törenine katılarak bu acı gününde kendisini yalnız bırakmadılar..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesien başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.