MHP GEBZE SINIRLARI AŞTI

Siyaset 13.01.2022 - 20:31, Güncelleme: 13.01.2022 - 20:43
 

MHP GEBZE SINIRLARI AŞTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz yıl MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Bülent Özdemir'in çalışma temposu ve siyasi saha çalışmaları kendisini izleyenlerin başını döndürüyor.. MHP Gebze İlçe Teşkilatının tüm mahalle teşkilatlarını aktif hale dönüştüren Bülent Özdemir, Gebze'de yaptığı bir dizi kurum, STK, iş yeri ve esnafa ziyaretlerinden sonra Gebze ilçe sınırlarını da aşarak Darıca ilçesinde ziyaretlere başladı.. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir bugün ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Bey'i makamında ziyaret ederek kendsine günün anısına Türk Bayrağı motifli bir plaket takdim etti.. Bülent Özdemir daha sonra Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ile birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulundu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz yıl MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Bülent Özdemir'in çalışma temposu ve siyasi saha çalışmaları kendisini izleyenlerin başını döndürüyor..

MHP Gebze İlçe Teşkilatının tüm mahalle teşkilatlarını aktif hale dönüştüren Bülent Özdemir, Gebze'de yaptığı bir dizi kurum, STK, iş yeri ve esnafa ziyaretlerinden sonra Gebze ilçe sınırlarını da aşarak Darıca ilçesinde ziyaretlere başladı..

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir bugün ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Bey'i makamında ziyaret ederek kendsine günün anısına Türk Bayrağı motifli bir plaket takdim etti..

Bülent Özdemir daha sonra Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ile birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulundu..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.