GEBZELİ FUKARA AĞASI KARAKAYA ONLARI ISITTI

Yaşam 09.12.2021 - 07:27, Güncelleme: 09.12.2021 - 09:55
 

GEBZELİ FUKARA AĞASI KARAKAYA ONLARI ISITTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de fakir fukaralara karşı yardım severliği ile bilinen ve onlar tarafından "Haydar ağa" olarak tanınan iş insanı Haydar Karakaya havaların soğuması üzerine onları ısıtımak için sef erber oldu.. Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılması için Haydar Karakaya'nın kendsine gönderdiği çuvallar içindeki kesilmiş odunları dağıttıktan sonra sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Her zaman Desteğini Esirgemeyen Değerli kıymetli Büyüğüm Haydar Karakaya Abim, rahmetli evladı-oğlu CemKarakaya için bu kış ayında ailelerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımız üşümesin diye Muhtarlığımıza 100 çuval kesilmiş odun yardımında bulunmuştur. Allah Razı olsun Rabbim kıymetli evladının mekanını mübarek etsin inşallah. Ailesine sağlık nasip etsin yolun açık olsun Hızır yardımcın olsun Abim..."  
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de fakir fukaralara karşı yardım severliği ile bilinen ve onlar tarafından "Haydar ağa" olarak tanınan iş insanı Haydar Karakaya havaların soğuması üzerine onları ısıtımak için sef erber oldu..

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılması için Haydar Karakaya'nın kendsine gönderdiği çuvallar içindeki kesilmiş odunları dağıttıktan sonra sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Her zaman Desteğini Esirgemeyen Değerli kıymetli Büyüğüm Haydar Karakaya Abim, rahmetli evladı-oğlu CemKarakaya için bu kış ayında ailelerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımız üşümesin diye Muhtarlığımıza 100 çuval kesilmiş odun yardımında bulunmuştur. Allah Razı olsun Rabbim kıymetli evladının mekanını mübarek etsin inşallah. Ailesine sağlık nasip etsin yolun açık olsun Hızır yardımcın olsun Abim..."


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.