GEBZE'YE SANAYİ SİTESİ KURULUYOR! TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

27.06.2020 - 15:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'YE SANAYİ SİTESİ KURULUYOR! TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

KH/CENGİZYUCAK Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün geldiği Kocaeli'de, Bakanlık olarak Kocaeli genelinde gerçekleştirilecek olan yatırımlar ve hizmetler açıklamasına Gebze Sanayi Sitesini de ekledi.. Bakan Kurum "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle Gebze'de sanayi alanlarını şehrin dışına taşıyoruz. 396 bin metrekarelik alanda inşa edeceğimiz 100 nin metrekarelik sanayi sitesi hem esnaflarımıza hem de vatandaşlarımıza dah güzel hizmet sunacak" dedi.. Bakan Kurum'un bu açıklamasına ilk teşekkür Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar'dan geldi. Başkan Ayar sosyal medyadan yaptığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; GEBZEMİZ YILLARIDIR BEKLEDİĞİ SANAYI SITESINE KAVUŞUYOR. Teşekkür Sayın Cumhurbaşkanım. Teşekkürler Sayın Bakanım Teşekkürle Sayın İl Başkanım Teşekkürler Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Teşekkürler Sayın Gebze Belediye Başkan

KH/CENGİZYUCAK Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün geldiği Kocaeli'de, Bakanlık olarak Kocaeli genelinde gerçekleştirilecek olan yatırımlar ve hizmetler açıklamasına Gebze Sanayi Sitesini de ekledi..

Bakan Kurum "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle Gebze'de sanayi alanlarını şehrin dışına taşıyoruz. 396 bin metrekarelik alanda inşa edeceğimiz 100 nin metrekarelik sanayi sitesi hem esnaflarımıza hem de vatandaşlarımıza dah güzel hizmet sunacak" dedi..

Bakan Kurum'un bu açıklamasına ilk teşekkür Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar'dan geldi. Başkan Ayar sosyal medyadan yaptığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;
GEBZEMİZ YILLARIDIR BEKLEDİĞİ SANAYI SITESINE KAVUŞUYOR.
Teşekkür Sayın Cumhurbaşkanım.
Teşekkürler Sayın Bakanım
Teşekkürle Sayın İl Başkanım
Teşekkürler Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım
Teşekkürler Sayın Gebze Belediye Başkan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.