GEBZE VE DARICA HEP SARMAŞ DOLAŞ

Dünya 13.10.2020 - 20:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE VE DARICA HEP SARMAŞ DOLAŞ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze'nin eski beldesi Darıca şimdi ilçe olmasına rağmen Gebze ile ilişkileri sanki hiç ayrı ilçe olmamışcasına hep girintili ve sıcak kalmaya devam etti.. Şimdi şu yazdığımız haberi okuduğunuzda daha net göreceksiniz Gebze ile Darıca'nın  girintili ve sıcak ilişkisini; Darıca İlçe Sağlık müdürü Dr. Ulaş Doğan bugün Gebze'ye gelerek, Gebze ilçe sağlık müdürü olan eski Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze'ye ilçe Gençlik ve Spor müdürü olarak atanan Darıca eski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu'na bir hayırlı olsun ve tebrik ziyaret gerçekleştirdi.. Şimdi bulmaca gibi olan bu haberi çözelim; Gebzeli Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü oluyor Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanıyor Gebzeli Hikmet tatoğlu Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü oluyor Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanıyor Darıca İlçe Sağlık müdürü Dr. Ulaş Doğan bugün Gebze'ye geliyor ve Gebze ilçe sağlık müdürü olan eski Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze'ye ilçe Gençlik ve Spor müdürü olarak atanan Darıca eski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu'nu ziyaret ediyor.. Öte yandan Gebze'nin iki önceki belediye başkanı İbrahim Pehlivan gibi yine aynı şekilde Darıcalı olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de bugün Darıca'ya giderek Darıcalı Fırıcılar Derneğini ziiyaret edip yeni dernek binalarının hayırlı olması dileğinde bulundu.. Anlayacağımız; Gebze-Darıca hep sarmaş dolaş.. 

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze'nin eski beldesi Darıca şimdi ilçe olmasına rağmen Gebze ile ilişkileri sanki hiç ayrı ilçe olmamışcasına hep girintili ve sıcak kalmaya devam etti..

Şimdi şu yazdığımız haberi okuduğunuzda daha net göreceksiniz Gebze ile Darıca'nın  girintili ve sıcak ilişkisini;

Darıca İlçe Sağlık müdürü Dr. Ulaş Doğan bugün Gebze'ye gelerek, Gebze ilçe sağlık müdürü olan eski Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze'ye ilçe Gençlik ve Spor müdürü olarak atanan Darıca eski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu'na bir hayırlı olsun ve tebrik ziyaret gerçekleştirdi..

Şimdi bulmaca gibi olan bu haberi çözelim;
Gebzeli Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü oluyor
Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanıyor
Gebzeli Hikmet tatoğlu Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü oluyor
Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanıyor
Darıca İlçe Sağlık müdürü Dr. Ulaş Doğan bugün Gebze'ye geliyor ve Gebze ilçe sağlık müdürü olan eski Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze'ye ilçe Gençlik ve Spor müdürü olarak atanan Darıca eski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu'nu ziyaret ediyor..

Öte yandan Gebze'nin iki önceki belediye başkanı İbrahim Pehlivan gibi yine aynı şekilde Darıcalı olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de bugün Darıca'ya giderek Darıcalı Fırıcılar Derneğini ziiyaret edip yeni dernek binalarının hayırlı olması dileğinde bulundu..

Anlayacağımız; Gebze-Darıca hep sarmaş dolaş.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.