ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN EN BÜYÜK ŞANSI RECEP KAYA OLMUŞ

Siyaset 21.09.2021 - 08:22, Güncelleme: 21.09.2021 - 08:46
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN EN BÜYÜK ŞANSI RECEP KAYA OLMUŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz görevde 3. yılını tamamlamaya doğru hızla giderken ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise ilçe başkanı seçilişinin 1. yıldönümünü dün kutlarken bize bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Gebze'nin bir bilen kişisi "Recep kaya kendisinden bekleneni veriyor, Zinnur Büyükgöz'ün ise en büyük şansı Recep Kaya oldu" dedi.. Bu sözlerini biraz daha açmasını istediğimiz Ak Parti Gebze'nin Bir Bileni şöyle devam etti; "Milli Görüş gençliğinden yetişmiş olan Recep Kaya daha önceden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ve HAS Parti Gebze kurucu ilçe başkanlığı görevlerinde bulunmuşluğundan dolayı zaten deneyim sahibiydi. Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcılığı ve Kocaeli İl Yönetim kuruluğu üyeliği dolayısı ile Ak Parti siyasetinde de iyice pişen Recep Kaya siyasi tecrübenin doruğundaydı. Dolayısı ile Recep Kaya, kendisini Gebze İlçe Başkanlığı görevine getirenleri yanıltmadı ve kendisinden beklenen performansı verdi, vermeye de devam ediyor. Zinnur Büyükgöz iyi bir bürokrat ve şehir planlamacısı olmasına karşın özellikle halkla ilişkiler kurma noktasında  siyasi yönü biraz zayıftı. İşte Recep Kaya bu noktda devreye girdi ve Zinnur Büyükgöz'ün o teknokrat yapısını biraz daha geri plana çektirtip, siyasi kişiliğinin ön plana çıkartılmasına vesile oldu. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya tecrübesi ile Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün halkla ilişkilerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Bu durumda da hem Ak Parti, hem Zinnur Büyükgöz hem de Recep Kaya kazanmış oluyor" 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz görevde 3. yılını tamamlamaya doğru hızla giderken ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise ilçe başkanı seçilişinin 1. yıldönümünü dün kutlarken bize bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Gebze'nin bir bilen kişisi "Recep kaya kendisinden bekleneni veriyor, Zinnur Büyükgöz'ün ise en büyük şansı Recep Kaya oldu" dedi..

Bu sözlerini biraz daha açmasını istediğimiz Ak Parti Gebze'nin Bir Bileni şöyle devam etti;

"Milli Görüş gençliğinden yetişmiş olan Recep Kaya daha önceden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ve HAS Parti Gebze kurucu ilçe başkanlığı görevlerinde bulunmuşluğundan dolayı zaten deneyim sahibiydi. Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcılığı ve Kocaeli İl Yönetim kuruluğu üyeliği dolayısı ile Ak Parti siyasetinde de iyice pişen Recep Kaya siyasi tecrübenin doruğundaydı. Dolayısı ile Recep Kaya, kendisini Gebze İlçe Başkanlığı görevine getirenleri yanıltmadı ve kendisinden beklenen performansı verdi, vermeye de devam ediyor. Zinnur Büyükgöz iyi bir bürokrat ve şehir planlamacısı olmasına karşın özellikle halkla ilişkiler kurma noktasında  siyasi yönü biraz zayıftı. İşte Recep Kaya bu noktda devreye girdi ve Zinnur Büyükgöz'ün o teknokrat yapısını biraz daha geri plana çektirtip, siyasi kişiliğinin ön plana çıkartılmasına vesile oldu. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya tecrübesi ile Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün halkla ilişkilerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Bu durumda da hem Ak Parti, hem Zinnur Büyükgöz hem de Recep Kaya kazanmış oluyor
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabı ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.