GEBZE TİCARET ODASINDA DUYGUSAL ANLAR

Röpotajlar 01.08.2019 - 05:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE TİCARET ODASINDA DUYGUSAL ANLAR

Gebze Ticaret Odası'nın Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi Oda sergi alanında sergilenen Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sevgi Melekleri Atölyesi özel öğrencilerinin hazırladıkları el emeği ürünleri göz kamaştırdı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Meclis üyeleri ve diğer davetliler ile birlikte ürünleri inceleyen GTO Başkanı Nail Çiler özel gençleri ve onların eğitimlerinden sorumlu öğretmenlerini tebrik etti.  Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sevgi Melekleri Atölyesi tarafından, GTO için sağlamış oldukları destekler dolayısıyla hazırlamış oldukları sürpriz klip tüm katılımcıları duygulandırdı…

Gebze Ticaret Odası'nın Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi Oda sergi alanında sergilenen Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sevgi Melekleri Atölyesi özel öğrencilerinin hazırladıkları el emeği ürünleri göz kamaştırdı..
GEBZE’DE HÜNERLERÄ°NÄ° SERGÄ°LEDÄ°LERKocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Meclis üyeleri ve diğer davetliler ile birlikte ürünleri inceleyen GTO Başkanı Nail Çiler özel gençleri ve onların eğitimlerinden sorumlu öğretmenlerini tebrik etti. 
Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sevgi Melekleri Atölyesi tarafından, GTO için sağlamış oldukları destekler dolayısıyla hazırlamış oldukları sürpriz klip tüm katılımcıları duygulandırdı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.