GEBZE TİCARET ODASI DEVAM EDİYOR

Dünya 30.07.2020 - 18:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE TİCARET ODASI DEVAM EDİYOR

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası yıllardan beri sürdürdüğü geleneksel bayram çöreği dağıtımına, Kurban Bayramı için de Gebze, Darıca, Çayorfova ve Dilovası'nda devam etti.  Çörek ekemeği dağıtımın fikir babası olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası olarak; dini bayramlarımızın arefe günlerinde çıkartılan Gebze Çöreği’mizi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova ve Eskihisar’da halkımızla buluşturmaktan ve 200 yıllık geleneğimizi sürdürmekten mutluyuz" dedi .

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası yıllardan beri sürdürdüğü geleneksel bayram çöreği dağıtımına, Kurban Bayramı için de Gebze, Darıca, Çayorfova ve Dilovası'nda devam etti. 

Çörek ekemeği dağıtımın fikir babası olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası olarak; dini bayramlarımızın arefe günlerinde çıkartılan Gebze Çöreği’mizi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova ve Eskihisar’da halkımızla buluşturmaktan ve 200 yıllık geleneğimizi sürdürmekten mutluyuz" dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.