İZMİT KAYMAKAMI CİNBİR ORAYA VALİ YARDIMCISI OLARAK ATANDI

Güncel 20.08.2021 - 06:37, Güncelleme: 20.08.2021 - 06:51
 

İZMİT KAYMAKAMI CİNBİR ORAYA VALİ YARDIMCISI OLARAK ATANDI

KOCAELİ HABERİ
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi İzmit Kaymakamı Şevket Cimbir Samsun Vali yardımcılığına atanırke,n Sakarya Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise İzmit kaymakamlığına atandı..
KOCAELİ HABERİ

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi

İzmit Kaymakamı Şevket Cimbir Samsun Vali yardımcılığına atanırke,n Sakarya Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise İzmit kaymakamlığına atandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.