BAŞKAN BÜYÜKGÖZ HALK MECLİSİNDE KONUŞTU

İlçeler 14.01.2022 - 13:34, Güncelleme: 14.01.2022 - 13:34
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ HALK MECLİSİNDE KONUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Halk Meclisi toplantılarına ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz , Köşklüçeşme Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi Başkan Büyükgöz, halk meclislerine ara vermeden devam ediyor. Gebze’nin mahallelerinde meclis toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu toplantılarda hem çalışmaları anlatıyor hem de mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini sahiplerinden dinliyor. Geçtiğimiz gün Köşklüçeşme sakinleriyle Halk Meclisi’nde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, devam eden belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Hazırlanan slayt sunumu eşliğinde mahalleye kazandırılan alt yapı, üst yapı ve diğer hizmetlere ilişkin kalem kalem bilgi sunumunda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Katılımcı yerel yönetim anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz halk meclislerimizde bugün siz değerli Köşklüçeşme sakini hemşerilerimle buluştuk. Sizlerin görüş, öneri ve talepleri bizim için kıymetli ve bir manada da bizler için emir niteliğinde. Sizlerin de desteğiyle Gebze’mizi tüm sokak ve mahalleleriyle daha modern bir şehir kimliğine kavuşturacağız inşallah. Toplantımıza katılımınızdan ötürü sizlere bir kere daha teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz toplantının son bölümünde mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandır, hizmetlere ilişkin önerilerini dinledi.
KOCAELİ HABERİ

Halk Meclisi toplantılarına ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz , Köşklüçeşme Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
Başkan Büyükgöz, halk meclislerine ara vermeden devam ediyor. Gebze’nin mahallelerinde meclis toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu toplantılarda hem çalışmaları anlatıyor hem de mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini sahiplerinden dinliyor. Geçtiğimiz gün Köşklüçeşme sakinleriyle Halk Meclisi’nde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, devam eden belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Hazırlanan slayt sunumu eşliğinde mahalleye kazandırılan alt yapı, üst yapı ve diğer hizmetlere ilişkin kalem kalem bilgi sunumunda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Katılımcı yerel yönetim anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz halk meclislerimizde bugün siz değerli Köşklüçeşme sakini hemşerilerimle buluştuk. Sizlerin görüş, öneri ve talepleri bizim için kıymetli ve bir manada da bizler için emir niteliğinde. Sizlerin de desteğiyle Gebze’mizi tüm sokak ve mahalleleriyle daha modern bir şehir kimliğine kavuşturacağız inşallah. Toplantımıza katılımınızdan ötürü sizlere bir kere daha teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz toplantının son bölümünde mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandır, hizmetlere ilişkin önerilerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.