GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEZUN VERDİ

Röpotajlar 24.06.2019 - 20:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEZUN VERDİ

Gebze Teknik Üniversitesi 2018 – 2019 Akademik yılının bitişiyle birlikte coşkulu bir mezuniyet töreni düzenlendi.. Gebze Teknik Üniversitesi Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimlerini tamamlayıp mezun olan öğrencilerine görkemli bir Mezuniyet Töreni düzenledi. Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) 2018-2019 Akademik Yılını yapılan mezuniyet töreni ile tamamladı. Aileleri ile birlikte mezuniyet heyecanı yaşayan yüzlerce öğrenci diplomalarını aldı. GTÜ Şenlik Alanında yapılan mezuniyet törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, GTÜ akademisyenleri öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.  Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından GTÜ'lü öğrencilerin etkinlikleri sonrasında diplomalarını almaları ve kep fırlatma gösterileri ile sona erdi..  

Gebze Teknik Üniversitesi 2018 – 2019 Akademik yılının bitişiyle birlikte coşkulu bir mezuniyet töreni düzenlendi..

Gebze Teknik Üniversitesi Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimlerini tamamlayıp mezun olan öğrencilerine görkemli bir Mezuniyet Töreni düzenledi.

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) 2018-2019 Akademik Yılını yapılan mezuniyet töreni ile tamamladı. Aileleri ile birlikte mezuniyet heyecanı yaşayan yüzlerce öğrenci diplomalarını aldı. GTÜ Şenlik Alanında yapılan mezuniyet törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, GTÜ akademisyenleri öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi. 

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından GTÜ'lü öğrencilerin etkinlikleri sonrasında diplomalarını almaları ve kep fırlatma gösterileri ile sona erdi..Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.