BÜYÜKGÖZ İLE KAYA ESNAFI İKNA TURUNDA

Siyaset 19.01.2022 - 13:23, Güncelleme: 19.01.2022 - 13:23
 

BÜYÜKGÖZ İLE KAYA ESNAFI İKNA TURUNDA

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının siyasi saha çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.. İlçe Başkanı Recep Kaya ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Yenikent Mahallesinde Issıkgöl Caddesi üzerindeki esnafları, Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve Mahalle Teşkilat Başkanı Ömer Demir İle beraber ziyaret ederek, onlara hayırlı işler dilediler ve siftahsız olanlara, esnafa durgun olan işlerinin bir müddet sonra açılacağına dair onları ikna etmeye çalıştılar..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının siyasi saha çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi..

İlçe Başkanı Recep Kaya ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Yenikent Mahallesinde Issıkgöl Caddesi üzerindeki esnafları, Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve Mahalle Teşkilat Başkanı Ömer Demir İle beraber ziyaret ederek, onlara hayırlı işler dilediler ve siftahsız olanlara, esnafa durgun olan işlerinin bir müddet sonra açılacağına dair onları ikna etmeye çalıştılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.