Gebze’nin yeni futbol sahası şekillenmeye başladı

24.01.2021 - 12:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gebze’nin yeni futbol sahası şekillenmeye başladı

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol Sahası’nın yanına yeni bir futbol tesisinin yapılması için Aralık ayında çalışmalara başlamıştı. Gebze şehir merkezinde amatör spor kulüplerinin ve vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlayacak proje için Büyükşehir Belediyesi, inşa çalışmalarına aralıksız devam ediyor. PERDE BETON DUVAR TAMAMLANDI Çalışma kapsamında daha önce saha alanında bulunan tek katlı yapıyı yıkan Yapı Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, sahayı çevreleyen perde beton duvarın da imalatını gerçekleştirdi. Toplamda 2 milyon 525 bin TL’ye mal olacak olan projede, drenaj imalatları da tamamladı. Yakın zamanda sahanın birinci kat dolgusuna başlanacak.    4 BİN 500 METREKARE ALANDA YAPILACAK 4 bin 500 metrekare alanda yapılacak olan inşaat çalışmalarında 50 çarpı 70 metre ebatlarında sentetik çim saha projesi hayata geçiriliyor. 264 koltuk kapasiteli çelik tribünün de yapılacağı saha, amatör spor kulüplerine ve vatandaşlara ev sahipliği yapacak. Yeni tesis, kaldırılan Metin Oktay Futbol Sahasının hemen yanına inşa ediliyor.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol Sahası’nın yanına yeni bir futbol tesisinin yapılması için Aralık ayında çalışmalara başlamıştı. Gebze şehir merkezinde amatör spor kulüplerinin ve vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlayacak proje için Büyükşehir Belediyesi, inşa çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

PERDE BETON DUVAR TAMAMLANDI
Çalışma kapsamında daha önce saha alanında bulunan tek katlı yapıyı yıkan Yapı Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, sahayı çevreleyen perde beton duvarın da imalatını gerçekleştirdi. Toplamda 2 milyon 525 bin TL’ye mal olacak olan projede, drenaj imalatları da tamamladı. Yakın zamanda sahanın birinci kat dolgusuna başlanacak.   

4 BİN 500 METREKARE ALANDA YAPILACAK
4 bin 500 metrekare alanda yapılacak olan inşaat çalışmalarında 50 çarpı 70 metre ebatlarında sentetik çim saha projesi hayata geçiriliyor. 264 koltuk kapasiteli çelik tribünün de yapılacağı saha, amatör spor kulüplerine ve vatandaşlara ev sahipliği yapacak. Yeni tesis, kaldırılan Metin Oktay Futbol Sahasının hemen yanına inşa ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.